Οι πολύ επεξεργασμένες τροφές λόγω της γρήγορης απελευθέρωσης υδατανθράκων και/ή λίπους λειτουργούν εθιστικά στον οργανισμό όσο και η νικοτίνη;
Αυτό διαπιστώθηκε σε πρόσφατη έρευνα και θα βοηθήσει, όπως πιστεύουν
οι ερευνητές, η διαπίστωση αυτή στην καλύτερη αντιμετώπιση της παχυσαρκίας που ταλαιπωρεί
τόσο κόσμο στην εποχή μας.
Πηγή: https://www.medscape.com/viewarticle/984600?src=wnl_tp10_daily_221128_MSCPEDIT&uac=101389ST&impID=4922362
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου