Η κατανάλωση ω3 λιπαρών οξέων (που υπάρχουν σε αφθονία σε
ψάρια όπως σαρδέλες, γαύρος, ρέγκα, μπακαλιάρος, σκουμπρί, σολομός και φυτικές τροφές όπως
λιναρόσπορος, σπανάκι, καρύδια) βελτιώνουν όχι μόνον την καρδιαγγειακή λειτουργία
αλλά και την αιμάτωση του εγκεφάλου σε περιοχές που έχουν σχέση με την μνήμη,
την μάθηση και την άνοια και προστατεύουν από την νόσο Αλτζχάιμερ ;
Άρθρα και συμβουλές από την γιατρό Δρ Ελένη Τσουκαλή για την σωστή διαχείριση του στρες και την βελτίωση της υγείας και της ζωής, καθώς επίσης όλες οι νεότερες απόψεις για την λειτουργία του οργανισμού μας, από τις έρευνες ιατρικής και βιολογίας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Αποποίηση ευθύνης
Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου