νεότερες έρευνες δείχνουν πως η φρέσκια πορτοκαλάδα έχει δέκα φορές μεγαλύτερη
αντιοξειδωτική δράση στον οργανισμό απ’ ότι πίστευαν παλαιότερα ;
Ιδιαίτερα εάν δεν
πίνεται σουρωμένη και παραμένουν μέσα της κάποιες από τις ίνες του φρούτου.
Άρθρα και συμβουλές από την γιατρό Δρ Ελένη Τσουκαλή για την σωστή διαχείριση του στρες και την βελτίωση της υγείας και της ζωής, καθώς επίσης όλες οι νεότερες απόψεις για την λειτουργία του οργανισμού μας, από τις έρευνες ιατρικής και βιολογίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου