Σε πρόσφατη έρευνα διαπιστώθηκε πως μεσήλικες γυναίκες που τρεφόντουσαν
με πολλές φυτικές πρωτεΐνες, είχαν λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν χρόνια
νοσήματα και έκπτωση της πνευματικής τους λειτουργίας στη μεγάλη ηλικία, σε
σχέση με εκείνες που κατανάλωναν πολλές ζωικές πρωτεΐνες (κρέας, πουλερικά, ψάρια,
γάλα, τυρί) ;
Άρθρα και συμβουλές από την γιατρό Δρ Ελένη Τσουκαλή για την σωστή διαχείριση του στρες και την βελτίωση της υγείας και της ζωής, καθώς επίσης όλες οι νεότερες απόψεις για την λειτουργία του οργανισμού μας, από τις έρευνες ιατρικής και βιολογίας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Αποποίηση ευθύνης
Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου