Μια συνταγή για ένα πολύ υγιεινό, νόστιμο και εύκολο (όπως πάντα) ντιπ θα σας δώσω σήμερα. Μπορείτε να το τρώτε επάνω σε φριγανισμένο ψωμί ή να βουτάτε μέσα του μπαστουνάκια από αγγούρι, καρώτο, σέλερι, ή και μπουκετάκια από ωμό κουνουπίδι και μπρόκολο. Βοηθάει, χάρη στα υλικά του και στο κατέβασμα της χοληστερίνης.
Ακόμη και στην πράσινη σαλάτα σας μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αραιωμένο με περισσότερο λάδι, λεμόνι και λίγο νερό, σαν ντρέσινγκ.
Εγώ το έχω πάντα στο ψυγείο μου.
Δοκιμάστε το. Ιδιαίτερα στο Πασχαλινό τραπέζι, η κατανάλωσή του θα μειώσει τις άσχημες επιπτώσεις της κρεατοφαγίας στον οργανισμό σας.
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ
Ντιπ με αβοκάντο |
Ντιπ με αβοκάντο
1 ώριμο αβοκάντο
3 κ.σ. λάδι
1/2 λεμόνι (χυμό)
3 κ.σ. καρύδια
3 κ.σ. μαϊντανό
1-2 σκελ. σκόρδο (ανάλογα με το μέγεθος)
Μία πρέζα αλάτι
Χτυπάτε όλα μαζί τα υλικά σας στο μούλτι και το ντιπ σας είναι έτοιμο!
Απολαύστε το.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου