Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Το ξέρετε ότι... (25)


Η κατανάλωση ψαριού τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα (ψητού ή σχάρας, όχι τηγανητού) βελτιώνει την εγκεφαλική λειτουργία και μειώνει σημαντικά την πιθανότητα να πάθουμε νόσο Αλτσχάϊμερς;


Πηγή: http://www.rsna.org/
            http://www.naturalnews.com/034276_fish_consumption_Alzheimers_disease.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.