Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ (1)

Γεια σας
Οι μοντέρνοι ψυχολόγοι λένε πως  η ανάμνηση ευχισμένων στιγμών της ζωής μας, μπορεί να μας βοηθήσει να νοιώσουμε καλύτερα και στη παρούσα στιγμή μας.
Ο ψυχολόγος Richard Bandler, ιδρυτής της μεθόδου NLP ( Neuro-Linguistig Programming) μιας νέας μεθόδου ψυχολογίας που στηρίζεται στην ύπνωση και διδάσκεται στις μέρες μας σε σεμινάρια σε όλο το κόσμο, στο βιβλίο του με τίτλο "Get the life you want" δηλαδή "Απόκτησε τη ζωή που επιθυμείς" διδάσκει τέτοιες απλές τεχνικές. 
Ακολουθώντας λοιπόν και εγώ μία από αυτές τις τεχνικές, βρήκα ένα βίντεο με γλυκειά χαλαρωτική μουσική που θυμίζει σε όλους μας στιγμές ερωτικές από τη ζωή μας και σας το δίνω να το παρακολουθήσετε.
Όποιος έχει ερωτευτεί στη ζωή του ξέρει σίγουρα πόσο χαλαρωτική, ευτυχισμένη και κυριολεκτικά "επάνω από τη γήινα" είναι η κατάσταση αυτή της ψυχής. Λένε μάλιστα οι επιστήμονες πως αυτές οι στιγμές συνεύρεσης με τον άνθρωπό μας, που νοιώθουμε να "απογειωνόμαστε" κυριολεκτικά, είναι στιγμές πολύ καλής ενεργειακής εναρμόνισης, άρα στιγμές που μας χαρίζουν υγεία, όπως αναφέρετεαι και στο βιβλίο μου.  
Εμπρός, λοιπόν, μισοκλείστε τα μάτια, ξεκινήστε το βίντεο, και γυρίστε πίσω το χρόνο, αφήνοντας να παρασυρθείτε από αναμνήσεις γεμάτες συναισθήματα ευτυχίας.... Βοηθάει την υγεία σας....Όσο πιο έντονη η εικόνα της ζωής σας που θα ξαναζήσετε νοερά, τόσο καλύτερα θα αντιδράσει ο οργανισμός σας, γιατί τα συναισθήματα ευτυχίας εναρμονίζουν τη λειτουργία της καρδιάς σας και επηρεάζουν όλες τις ενέργειες του σώματός σας, όπως θα διαβάσετε και στο βιβλίο μου.
Εκτός και αν ο άνθρωπος που σας κάνει να νοιώθετε έτσι, βρίσκετε αυτή τη στιγμή δίπλα σας. Στη περίπτωση αυτή προτιμήστε να αφεθείτε να βιώσετε τη πραγματικότητα με όλες σας τις αισθήσεις, γιατί όπως όλοι ξέρουμε τίποτε δεν είναι αιώνιο.... 
Enjoy... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.