Βιβλία


Το βιβλιο μου κυκλοφορησε απο τις εκδοσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ.Το βιβλίο μου αυτό κυκλοφόρησε το 2010 από τις εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ. 
Σε αυτό θα βρείτε τι σας αρρωσταίνει και πώς να το αποφύγετε, εφαρμόζοντας απλούς κανόνες ζωής, καθώς επίσης και όλα τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με τα γονίδια και τις ενέργειες του σώματός  μας.
 Κάντε κλικ εδώ εάν θέλετε να το αγοράσετε.
Το δεύτερο αυτό βιβλίο μου συμπληρώνει και ολοκληρώνει το πρώτο, είναι ωστόσο αυτοτελές και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λοράνδου (2014).
Περιέχει πολλές πρακτικές συμβουλές διατροφής και άσκησης που βοηθούν την υγεία και καθυστερούν την γήρανση του οργανισμού, καθώς και οδηγίες που βήμα-βήμα μπορούν να βοηθήσουν όποιον το επιθυμεί να μάθει να χαλαρώνει και να βοηθήσει την υγεία και την ζωή του με οραματισμούς  που προτείνονται από γνωστούς ψυχολόγους.
Κάνετε κλικ εδώ εάν θέλετε να το αγοράσετε
Το τρίτο αυτό βιβλίο μου κυκλοφόρησε πρόσφατα (2016) από τις εκδόσεις Λοράνδου και πάλι.
Περιέχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάποιος για την επίδραση των στρες της ζωής στην υγεία αλλά και στην πορεία της ζωής μας ολόκληρης, με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο.
Σε ξεχωριστό κεφάλαιο αναλύεται ο πολύ σημαντικός ρόλος που η συνείδησή μας παίζει τόσο στην υγεία, όσο και στη ζωή μας γενικότερα και εξηγείται επίσης το νόημα και ο ρόλος της συναισθηματικής νοημοσύνης.
Μπορείτε να το αναζητήσετε στα ίδια links με τα προηγούμενα βιβλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.