Για μένα

Δρ Ελένη Τσουκαλή
Είμαι ένας ανήσυχος άνθρωπος, γιατρός στο επάγγελμα, που ψάχνει και ψάχνεται πολύ.
Πριν λίγα χρόνια παραιτήθηκα από τη θέση Διευθύντριας Παθολογικής  Κλινικής του Νοσοκομείου Κέρκυρας, όπου εργαζόμουν επί 13 χρόνια, μετά από εικοσαετή εργασία σε νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά. Συνταξιοδοτήθηκα και στη συνέχεια ασχολήθηκα με την αντιμετώπιση του στρες στην Κέρκυρα, σε έναν μη κερδοσκοπικό φορέα, το "Ιόνιο Διεπιστημονικό Ινστιτούτο Υγείας" στον οποίο υπήρξα αντιπρόεδρος μέχρι το 2014..
Επί έξι χρόνια δίδαξα το μάθημα "το στρες και η αντιμετώπισή του" στο μεταπτυχιακό για τον πόνο που διοργάνωνε η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Είμαι επίσης διπλωματούχος του Ωδείου Αθηνών στον πιάνο, ερασιτέχνης ζωγράφος με 1 ομαδική και 4 ατομικές εκθέσεις στο ενεργητικό μου και συγγραφέας βιβλίων σχετικών με το στρες και την αντιμετώπισή του .
Πρόσφατα ίδρυσα στην Κέρκυρα το "Ελληνικό Ινστιτούτο Αντιμετώπισης του Στρες" (ΕΛ.ΙΝ.Α.Σ) μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, στην οποία είμαι Πρόεδρος. Ο σκοπός της εταιρείας αυτής είναι η καλύτερη ενημέρωση του κοινού (παιδιά και ενήλικες) στα θέματα του στρες και της αντιμετώπισής του και η πρόληψη αλλά και η βελτίωση, μέσα από αυτήν την αντιμετώπιση, των περισσοτέρων ασθενειών.

e-mail : etsoukali@gmail.com
τηλ. 6932665878

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.