Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Άσκηση (1)

  ΑΣ   ΑΣΚΗΘΟΥΜΕ   ΤΩΡΑ    
Γεια σας
Δεν γίνεται να έχουμε υγεία χωρίς άσκηση ξέρετε. Είναι γνωστό πως οι περισσότεροι από εμάς, ειδικά όσο μεγαλώνουμε, δεν ασκούμαστε σχεδόν καθόλου και αυτό είναι ολέθριο για την υγεία μας. Σε πρόσφατη ιατρική έρευνα που έγινε σε άτομα ηλικίας από 25 έως 85 χρόνων, αποδείχθηκε πως ακόμη και αυτοί που άρχισαν να ασκούνται λίγο και πολύ αργά σε ηλικία (μετά τα 80), έζησαν περισσότερο από αυτούς που δεν ασκήθηκαν καθόλου.
Πρέπει να κάνουμε κάτι για το σώμα μας, αν θέλουμε να μας το ανταποδώσει λοιπόν. Ακόμη και ένα τέταρτο γρήγορο περπάτημα την ημέρα, ή ακόμη καλύτερα δύο φορές την ημέρα, συμβάλλει στην υγεία μας. Ξεκινήστε χωρίς χρονοτριβή….
Εγώ σήμερα θα σας δώσω μερικές ασκήσεις γιόγκα από στόματος Deepack Chopra, του πολύ γνωστού Ινδοαμερικανού ενδοκρινολόγου γιατρού που έχει γράψει πληθώρα βιβλίων για την αυτογνωσία και την βελτίωση της ζωής μας. Οι ασκήσεις αυτές ενισχύουν τα ισχία μας που ως γνωστόν ….υποφέρουν όσο μεγαλώνουμε.
Σημ. μη ενοχληθείτε από τη μικρή συνέντευξη στα Αγγλικά που υπάρχει στην αρχή του βίντεο, δεν κρατάει πολύ. Τις ασκήσεις θα τις καταλάβουν και όσοι δεν μιλούν Αγγλικά γιατί τις παρουσιάζουν δύο συμπαθέστατες κοπέλες.


Enzoy...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.