Εκδηλώσεις

                 
                                                            Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Για το πρόγραμμα Ηealthy Life Greece του Ελληνικού Ινστιτούτου Αντιμετώπισης του Στρες, σας ενημερώνουμε πως για εφέτος, μπορεί αυτό να πραγματοποιηθεί σε ένα καταπληκτικό ξενοδοχείο της Κέρκυρας (Delfinia Hotel Corfu) , δίπλα στη θάλασσα. Οι τιμές για την περίοδο 9 – 20 Μαΐου είναι 35 – 40 Ευρώ το άτομο, για δίκλινο δωμάτιο και 50 Ευρώ για μονόκλινο, με ημιδιατροφή (πρωινό και βραδινό).
Η ομάδα δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από 8 άτομα, προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα καλής επαφής και συζήτησης, γι αυτό φροντίστε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή, όσοι ενδιαφέρεστε (μήνυμα για επικοινωνία στο etsoukali@gmail.com).
Τα τριήμερα που προτείνονται για το πρόγραμμα είναι 12, 13, 14 και 18,19,20, εσείς όμως μπορείτε να μείνετε όσο περισσότερο επιθυμείτε ανάμεσα στις ημερομηνίες 9 - 20 Μαΐου με τις πιο πάνω τιμές.
Στα τριήμερα αυτά, στη συνολική τιμή του σεμιναρίου του Ινστιτούτου (1500 Ευρώ για όλη την ομάδα) θα περιλαμβάνονται 5 ώρες διδασκαλίας και άσκησης την ημέρα (αντιμετώπιση του στρες, ασκήσεις χαλάρωσης και διαχείρισης συναισθημάτων) και όχι 3, όπως υπάρχουν στο πρόγραμμα, καθώς και προσωπικές ή κοινές συζητήσεις επάνω στα θέματα της υγείας και της ζωής, κατά τον ελεύθερο χρόνο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6932665878Νέος κύκλος σεμιναρίων του ΕΛ.ΙΝ.Α.Σ σε Αθήνα και Κέρκυρα για το 2017

Αθήνα 18, 19 μαρτίου 2017   Κασομούλη 86 (1ος όροφος) (στάση μετρό Αγ. Ιωάννης, κόκκινη γραμμή)


Στο διήμερο αυτό, θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα δύο εκδηλώσεις του ΕΛ.ΙΝ.Α.Σ

Το Σάββατο 18/ 3 (18.00 - 21.00) θα γίνει ένα τρίωρο βιωματικό σεμινάριο με θέμα το "πώς θα κάνουμε το στρες φίλο και βοηθό της υγείας και της ζωής μας". 
Σε αυτό θα εξηγηθούν τρόποι με τους οποίους μπορεί καθένας να αντιμετωπίσει καλύτερα τα στρες της ζωής και να βελτιώσει την υγεία και τη ζωή του, σύμφωνα με όλα τα νεότερα δεδομένα από τις επιστημονικές έρευνες. 
Θα βοηθηθούν σε αυτό τόσο ασθενείς που πάσχουν από οποιαδήποτε νόσο, όσο και υγιείς που θέλουν να διατηρήσουν την υγεία τους.


Την Κυριακή 19/3 (18.00 20.00) θα γίνει δίωρη εκδήλωση κατά την οποία θα γίνει συζήτηση σχετικά με τα νεότερα δεδομένα των επιστημονικών ερευνών που έχουν σχέση με την ενεργειακή φύση του οργανισμού,θα επιδειχθούν ασκήσεις ενεργειακής ενδυνάμωσης και θα ακολουθήσει άσκηση ενεργειακής εναρμόνισης (διαλογισμός) 
Ομιλήτρια : Δρ Ελένη Τσουκαλή

Κόστος συμμετοχής 
Τρίωρο σεμινάριο : 25 Ευρώ
Δίωρη εκδήλωση : 20 ευρώ
Και οι δύο εκηλώσεις : 40 Ευρώ

Δωρεάν για πάσχοντες από καρκίνο ασθενείς και μαθητές Λυκείου


Τηλ. Επικοιν. 6932665878


Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.