Γεια σας φίλοι μου
ένα ακόμη καλοκαιρινό, πολύ ελαφρύ πιάτο ζυμαρικών σκέφτηκα να σας δώσω σήμερα. Φτιάχνεται σε δέκα λεπτά, την ώρα που πρόκειται να φάτε, είναι νοστιμότατο και αν το συνοδέψετε με μία όμορφη αγγουρο-ντοματοσαλάτα με μπόλικη γλυστρίδα (θαυματουργό φυτό, που γεμίζει τους κήπους μας σαν παράσιτο, αλλά προφυλάσσει το αίμα από τον σχηματισμό θρόμβων), γίνεται ένα θρεπτικότατο γεύμα για σας και τα παιδιά σας.
Φαρφάλες με φέτα
Λάδι (1-2. κ.σ. ανά μερίδα), πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες (υπολογίζουμε 1 πιπεριά κάθε τρεις μερίδες περίπου), αλάτι (με προσοχή γιατί η φέτα που θα προστεθεί είναι ήδη αλμυρή), πιπέρι, κρεμμύδι τριμμένο ή ψιλοκομμένο (1 κρεμμύδι ανά τρεις μερίδες), ρίγανη, και φέτα (1 κομμάτι περίπου 2 Χ 3 εκατ. ανά μερίδα)λιωμένη με το πειρούνι και αραιωμένη με γιαούρτι πρόβιο-κατσικίσιο με χαμηλά λιπαρά (1 κεσεδάκι ανά 2-3 μερίδες περίπου).
Σερβίρουμε αμέσως, πασπαλίζοντας με μαϊντανό και κόκκινη πιπεριά
Καλή σας όρεξη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου