Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ (19)

Μπορεί κάποιος να επηρεάσει  μόνον με τη σκέψη το DNA του (σχήμα και δομή) και επομένως τα γονίδιά του;


Το ερώτημα αυτό μπορεί να φαίνεται εξωφρενικό στους πολύ λογικούς, ωστόσο ερευνητές το έχουν ήδη μελετήσει από το 1990 ακόμη, στο Ινστιτούτο HeartMath της Αμερικής. Και μία δεκαετία αργότερα, το 2003, μετά από έντονη ζήτηση, ο Mc Craty (διευθυντής ερευνών του Ινστιτούτου) συνόψισε τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών σε μία σύντομη δημοσίευση με τον τίτλο Modulation of DNA Conformation by Heart-Focused Intention.

Στις έρευνες αυτές κλήθηκαν οι συμμετέχοντες να μπουν σε στάδια εναρμόνισης του οργανισμού τους (μέσα από την αυτοσυγκέντρωση και την ανάπτυξη θετικών συναισθημάτων) και στη συνέχεια να αναπτύξουν έντονη επιθυμία να αλλάξουν το DNA που υπήρχε σε δοκιμαστικό σωλήνα που υπήρχε κοντά τους ή κρατούσαν στα χέρια τους (ξένο DNA, όχι δικό τους).
Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Οι καλά εναρμονισμένοι συμμετέχοντες κατάφεραν να αλλάξουν το DNA του δοκιμαστικού σωλήνα ανάλογα με την ένταση της επιθυμίας τους και τον βαθμό της εναρμόνισής τους, ενώ οι μη εναρμονισμένοι συμμετέχοντες (ομάδα ελέγχου) όχι.

Το εκπληκτικό στα πειράματα αυτά ήταν πως τα αποτελέσματα αυτά φαίνεται να συνδέονται κβαντικά, γιατί δεν στάθηκε ικανή η απόσταση να τα επηρεάσει!
Τα αποτελέσματα δηλαδή αυτά των εναρμονισμένων ατόμων στο ξένο DNA, εξακολουθούσαν να εμφανίζονται ακόμη και αν τους δοκιμαστικούς σωλήνες με το DNA δεν τους κρατούσαν στα χέρια τους οι συμμετέχοντες, αλλά ήταν τοποθετημένοι σε αρκετά μακρινή από αυτούς απόσταση!!!

Καταλαβαίνετε λοιπόν φίλες και φίλοι πόσο  πιθανό είναι να καταφέρει κάποιος να επηρεάσει τα δικά του γονίδια μέσα από την εναρμόνιση και την έντονη επιθυμία του, το δικό του δηλαδή DNA,  εάν αυτό έχει ήδη αποδειχθεί πως μπορεί να επηρεάσει ξένο DNA που βρίσκεται εκτός σώματος και μάλιστα σε αρκετή απόσταση!

Το φαινόμενο placebo φαίνεται να πλησιάζει να εξηγηθεί…. Αν πιστεύει κανείς έντονα πως γιατρεύεται με κάποια ουσία που παίρνει  και αυτό του προκαλεί  έντονο θετικό συναίσθημα (ευτυχία και χαρά) που οδηγεί τον οργανισμό του σε εναρμόνιση, τότε τα γονίδια που με τη διαταραγμένη λειτουργία τους τον οδήγησαν σε νόσο μπορούν να αλλάξουν, μέσα σε μία στιγμή και να απαλλαγεί από την νόσο του.

Μαγική η δύναμη της αγάπης, που όπως σας έχω αναλύσει είναι η βάση όλων των θετικών συναισθημάτων! Όλα μπορούν να γίνουν αν αγαπάμε, το ίδιο πολύ, τον εαυτό μας και τους άλλους.  Ανοίγονται οι Θεϊκές μας ιδιότητες! Τα γονίδιά μας δεν είναι το πεπρωμένο μας, όπως αναλυτικά σας έχω εξηγήσει στο αντίστοιχο εκπαιδευτικό βίντεο (κλικ εδώ για να το παρακολουθήσετε).
Το θέμα είναι να το πιστέψουμε, γιατί τα οργανωμένα συμφέροντα (μέσα σε αυτά δυστυχώς ανήκουν και οι θρησκείες) μας έχουν πείσει για το αντίθετο. Για τη μικρότητα  και την ανικανότητά μας να πετύχουμε μόνοι μας το ακατόρθωτο…  

Ευτυχώς που δεν τα έχουν καταφέρει να μας πείσουν όλους….



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.