Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ολιστική ή ενοποιημένη ιατρική/ Συζητήσεις (7)


Της κρίσης τα οφέλη...                         
Γεια σας φίλες και φίλοι μου
Σήμερα ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου.

Τόσα πηγαίνουν στραβά, στον τόπο μας και στην γη ολόκληρη! Οικονομική κρίση, αύξηση τιμών του πετρελαίου, κλιματικές αλλαγές…
Ο χρόνος μοιάζει να τρέχει γρηγορότερα, και γενικά έχεις την αίσθηση πως ένα τεράστιο θηρίο βγάζει τους τελευταίους του βρυχηθμούς επάνω από το κεφάλι σου λίγο πριν ξεψυχήσει… Αυτή είναι τουλάχιστον η αίσθηση που εγώ έχω με όσα ακούω και παρακολουθώ να αναφέρονται στις ειδήσεις, τοπικές και παγκόσμιες.
Όλοι αισθάνονται πως η παγκόσμια κατάσταση είναι εκρηκτική, και όλοι μοιάζει κάτι να περιμένουν, χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς θα είναι αυτό.
Ωστόσο, όπως διαπιστώνω, μέσα σε όλη αυτή την αναστάτωση, κάτι  πολύ όμορφο έχει αρχίσει να γίνεται. Οι άνθρωποι επανακτούν σιγά-σιγά την ανθρωπιά τους… Και αυτό είναι μαγικό!
Διαλύεται σιγά-σιγά ο απάνθρωπος εγωισμός και η αποξένωση. Ο πόνος και η πείνα των άλλων άρχισε να μας αγγίζει όλους, οι άνθρωποι συσπειρώνονται σε ομάδες, βοηθούν ο ένας τον άλλον, μοιράζονται τα αγαθά τους. Αυτές οι πράξεις ξέρετε, προέρχονται από συναισθήματα συμπόνιας, αλληλεγγύης, αγάπης και ενσυναίσθησης, που οι άνθρωποι άρχισαν επιτέλους να νιώθουν για τους συνανθρώπους τους που υποφέρουν. Η καλοπέραση μας είχε αποξενώσει, κάνοντας θεό μας  το χρήμα και την ύλη, Η ανέχεια μας φέρνει τώρα πιο κοντά και μας ενώνει και αυτό είναι καλό όχι μόνον για αυτούς που βοηθιούνται αλλά και γι αυτούς που βοηθούν, και το σημαντικότερο για τη γη ολόκληρη.

Γιατί όπως πολλές φορές σας έχω πει, τα θετικά αυτά συναισθήματα, ομαλοποιούν την λειτουργία της καρδιάς μας, και κάνουν έτσι πιο αρμονική τη σύνδεσή της με τον εγκέφαλό μας, οδηγώντας όλον τον οργανισμό μας σε ενεργειακή εναρμόνιση (coherence). Αυτή η εναρμόνιση του οργανισμού μας όμως, καταγράφεται και στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματός μας. Τα ηλεκτρομαγνητικά μας πεδία με τη σειρά τους, αλληλεπιδρούν, επηρεάζοντας τους γύρω μας, γιατί δεν είμαστε ανεξάρτητοι.  Είμαστε όλοι κόμβοι ενέργειας,  συνδεδεμένοι ηλεκτρομαγνητικά.
Δεν επηρεάζουν μόνον τα γήινα ηλεκτρομαγνητικά και ενεργειακά πεδία εμάς, αλλά και το συνολικό ηλεκτρομαγνητικό ανθρώπινο πεδίο επηρεάζει τις γήινες ενέργειες.   

Αυτό λοιπόν που γίνεται στη μικρή μας χώρα, αυτές οι ολοένα και περισσότερες ομάδες αλληλεγγύης που αναπτύσσονται σε όλα τα σημεία της, είναι κόμβοι θετικής ενέργειας  (κόμβοι δηλαδή αρμονικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων) που όσο αυξάνονται, τόσο περισσότερο επηρεάζουν το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο ολόκληρης της ανθρωπότητας, βελτιώνοντάς το (εναρμονίζοντάς το) και μέσα από αυτό βελτιώνουν το ενεργειακό πεδίο της γης.

Δεν ξέρω εάν το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα κράτη, η πατρίδα μας πάντως,  για άλλη μια φορά προσφέρει στην ανθρωπότητα φως, και ας μην έχει γίνει ακόμη αυτό κατανοητό από όλους. Στην εποχή μας το φως αυτό δεν προέρχεται από τον νου, όπως στην αρχαιότητα, αλλά από την καρδιά, και αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό, κατά την ταπεινή μου άποψη. Γιατί είναι από τη καρδιά που εξαρτάται η εναρμόνιση και του μυαλού και ολόκληρου του οργανισμού, όπως οι έρευνες της εποχής μας έχουν αποδείξει. Ελπίζω το μέλλον να μη με διαψεύσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.