Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ/υγεία (40)

Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία εναντίον καρκίνου!..
Γεια σας φίλες και φίλοι μου
Ενδιαφέροντα νέα από τον ιατρικό χώρο έχω να σας ανακοινώσω σήμερα.
Όπως το έχουμε ξαναπεί, υπάρχουν πολλές έρευνες που δείχνουν πως η υπερβολική χρήση των κινητών τηλεφώνων μπορεί να δημιουργήσει καρκίνο εξ αιτίας της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που εκπέμπουν τα τηλέφωνα αυτά.
Πρόσφατα όμως μία διεθνής ιατρική έρευνα έδειξε πως ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία πολύ χαμηλότερης ισχύος από αυτή των κινητών τηλεφώνων (100-1000 φορές χαμηλότερη) βοήθησε στην μείωση του όγκου καρκίνου του ήπατος προχωρημένου σταδίου σε μία μικρή ομάδα ασθενών που πήραν μέρος στην έρευνα.
Το εύρημα έκανε τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκου (FDA) να εγκρίνει κονδύλι για την εφαρμογή της έρευνας σε μεγαλύτερη ομάδα ατόμων, όπως αναφέρεται στην Βρετανική εφημερίδα The Gardian.
Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύθηκαν στο ιατρικό περιοδικό  British Journal of Cancer.
Τα νέα αυτά είναι πολύ εντυπωσιακά, αν σκεφθεί κανείς πόσο ευκολότερη είναι μια τέτοια θεραπεία από τις γνωστές χημειοθεραπείες, αλλά και πόσο πιο φθηνή και ανώδυνη για τον ασθενή, χωρίς παρενέργειες.
Στην θεραπεία αυτή δεν ανταποκρίθηκαν βέβαια όλοι οι ασθενείς, αλλά αυτό ισχύει για κάθε θεραπεία, όπως όλοι γνωρίζουμε.
Θα ακολουθήσουν και άλλες έρευνες ασφαλώς τώρα που άναψε το πράσινο αυτό φως και σύντομα θα έχουμε και άλλα αποτελέσματα.
Το πιο πάνω νέο όμως με έκανε να θυμηθώ για άλλη μια φορά, την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που εμείς οι άνθρωποι εκπέμπουμε και ιδιαίτερα αυτήν που εκπέμπουν τα χέρια των ενεργειακών θεραπευτών που μπορούν με τεχνικές αυτοσυγκέντρωσης να την αυξάνουν κατά πολύ, όπως έχει αποδειχθεί.
Σας έχω μιλήσει γι αυτό αρκετά αναλυτικά στο βιβλίο μου ("Πώς να νικήσετε το στρες" Εκδ. ΑΡΧΕΤΥΠΟ) αλλά και σε αυτόν εδώ τον ιστότοπο σε μία σειρά από τρία άρθρα. Το πρώτο άρθρο μπορείτε να ξαναδείτε κάνοντας κλικ εδώ.
Πλησιάζει φαίνεται όλο και περισσότερο ο καιρός που οι τέτοιου είδους θεραπείες θα γίνουν αποδεκτές από την ιατρική επιστημονική κοινότητα, ύστερα από τόσα χρόνια απαξίωσης….
Με αγάπη

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.