Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Το ξέρετε ότι... (25)


Η κατανάλωση ψαριού τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα (ψητού ή σχάρας, όχι τηγανητού) βελτιώνει την εγκεφαλική λειτουργία και μειώνει σημαντικά την πιθανότητα να πάθουμε νόσο Αλτσχάϊμερς;


Πηγή: http://www.rsna.org/
            http://www.naturalnews.com/034276_fish_consumption_Alzheimers_disease.html
Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.