Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ενεργειακή εναρμόνιση-coherence- (5)

Το 2012 και η ενεργειακή εναρμόνιση (coherence)
Γεια σας
Επιστήμονες έχουν πειραματικά αποδείξει πως όταν τα κύματα στα οποία λειτουργεί ο  εγκέφαλός μας συντονίζονται με μία άλλη πηγή εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας (λειτουργούν δηλαδή στην ίδια συχνότητα), εάν αυτή  πηγή αλλάξει συχνότητα, συμπαρασύρεται και ο εγκέφαλος και λειτουργεί στην ίδια με αυτήν συχνότητα, παραμένοντας έτσι πάντα συντονισμένος μαζί της.
Αυτό το πείραμα το είχα διαβάσει σχετικά πρόσφατα, και όταν διάβασα πριν δύο μέρες το άρθρο σχετικά με τις επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας στην γη, και τα όσα λέγονται για το 2012 στην ιστοσελίδα του www.glcoherence.org, του οργανισμού αυτού που ερευνά και ασχολείται με το θέμα της παγκόσμιας εναρμόνισης για το καλό του πλανήτη με βάση τις έρευνες του Ινστιτούτου  Heartmath της Αμερικής, μπόρεσα να δώσω μια λογική εξήγηση για τα όσα το άρθρο αυτό αναφέρει σχετικά με τις επιδράσεις της ηλιακής δραστηριότητας επάνω στη γη και τους κατοίκους της.
Στο άρθρο αναφέρεται πως έχει καταδειχθεί ότι η αυξημένη ηλιακή δραστηριότητα έχει επιδράσεις επάνω στη συμπεριφορά και την υγεία των ανθρώπων και μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη βία, αυτοκτονίες, καρδιακά και εγκεφαλικά επεισόδια, κατάθλιψη, κούραση και ευερεθιστότητα.  Η αυξημένη ηλιακή δραστηριότητα φαίνεται όμως να οδηγεί και γενικότερα τον πληθυσμό της γης σε κοινωνικές αναταραχές, επαναστάσεις και πολέμους. Το φαινόμενο το είχε πρώτος περιγράψει ο Ρώσος επιστήμονας Tchijevsky το 1916.
Συγχρόνως όμως, όπως αναφέρεται στο άρθρο, η αυξημένη ηλιακή δραστηριότητα έχει βρεθεί πως έχει και θετικές επιδράσεις στους ανθρώπους, όπως αύξηση της δημιουργικότητας στις τέχνες, την επιστήμη και την αρχιτεκτονική, σύμφωνα με τις έρευνες του γερμανού καθηγητή Suitbert Ertel.
Το πείραμα του συντονισμού του εγκεφάλου μας με άλλες πηγές ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που σας ανέφερα στην αρχή, μπορεί νομίζω να δώσει μία λογική εξήγηση στις επιδράσεις της αυξημένης ηλιακής δραστηριότητας  που αναφέρονται στο άρθρο αυτό της ιστοσελίδας glcoherence.org .
Με βάση αυτό και τα όσα σας έχω ήδη πολλές φορές εξηγήσει σχετικά με την ενεργειακή εναρμόνιση (coherence) του οργανισμού μας μπορεί κανείς να συμπεράνει πως εγκέφαλοι που βρίσκονται σε συντονισμό με το γήινο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (και αυτό γίνεται, σας θυμίζω,  όταν λειτουργούν συχνά στα α-κύματα που έχουν την ίδια συχνότητα με το γήινο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, όπως συμβαίνει με όσους διαλογίζονται, προσεύχονται σωστά ή ασκούνται στην ενεργειακή εναρμόνιση) θα παραμείνουν συντονισμένοι με αυτό όταν λόγω ηλιακής υπερδραστηριότητας αυτό αλλάξει συχνότητα. Απλά θα αλλάξουν και οι εγκέφαλοι συχνότητα και πιθανόν αυτή η νέα συχνότητα λειτουργίας του εγκεφάλου να είναι αυτή που ανοίγει τις πόρτες στη δημιουργικότητα που έχει βρεθεί να αυξάνει κατά τον Γερμανό καθηγητή.
Αντίθετα τώρα,  εγκέφαλοι που δεν είναι συντονισμένοι με το γήινο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, όπως είναι των περισσοτέρων ανθρώπων που δεν ασχολούνται με πνευματικές διεργασίες, πιθανότατα αποδιοργανώνονται από την αλλαγή αυτή του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της γης που οφείλεται στην αυξημένη ηλιακή δραστηριότητα, η αποδιοργάνωση αυτή λειτουργεί σαν στρες, και οδηγεί σε έκκριση των ορμονών του στρες που οδηγούν σε διέγερση και επιθετικότητα.
Νομίζω πως υπάρχει τελικά κάποια λογική εξήγηση για όσα λέγονται και καταγράφονται για το 2012. Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 θα έχουμε σύμφωνα με τους επιστήμονες της NASA χειμερινό ηλιοστάσιο. Κατ' αυτό, ο ήλιος και ο γαλαξίας μας βρίσκονται στοιχισμένοι σε ευθεία γραμμή όπως τους βλέπουμε από την γη και αυτό επηρεάζει το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της γης. Συγχρόνως, η δραστηριότητα του ήλιου που βρίσκεται ακόμη στον Ηλιακό Κύκλο 24, και που μειώθηκε για λίγο στις αρχές του 2012, αλλά έκανε καινούργιες εξάρσεις στο τέλος του Ιανουαρίου του ίδου έτους,   αναμένεται να φτάσει στην κορύφωσή της το 2013.
Πιθανότατα λοιπόν, αν είμαστε τυχεροί και οι «συντονισμένοι» άνθρωποι έχουν αυξηθεί αρκετά στη γη, το έτος αυτό, με την αυξημένη ηλιακή δραστηριότητα, να είναι πράγματι μία καινούργια αρχή για την ανθρωπότητα. Μία αρχή για την επικράτηση της αγάπης και της δημιουργικότητας η οποία θα καθοδηγήσει από εδώ και πέρα την εξέλιξη του  ανθρώπινου είδους αντί του φόβου (στρες) που την είχε μέχρι τώρα επηρεάσει.
Όμορφο όνειρο!.. δεν συμφωνείτε; Εσείς κάνετε τίποτα για να πραγματοποιηθεί; Ασχολείστε καθόλου με την  ενεργειακή σας εναρμόνιση; 
Μη ξεχνάτε πως τα εναρμονισμένα (coherent) ηλεκτρομαγνητικά πεδία της καρδιάς μας επηρεάζουν, όπως έχουμε ξαναπεί, και τους γύρω μας. Είναι επομένως στο χέρι μας  να αυξήσουμε τον αριθμό των συντονισμένων ανθρώπων επάνω στη γη. Δεν είναι ένα άπιαστο όνειρο αυτό. Ας κάνουμε μια προσπάθεια να το κάνουμε πραγματικότητα...

             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.