Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ενεργειακή εναρμόνιση-coherence- (2)

Γεια σας φίλες και φίλοι μου
Την ενεργειακή σας εναρμόνιση (ή συμφωνία ή coherence) αποφάσισα να σας ξαναθυμίσω με το σημερινό μου άρθρο. Είμαι σχεδόν  βέβαιη πως ακόμη και όσοι από εσάς έχετε διαβάσει το βιβλίο μου («Πώς να νικήσετε το στρες» εκδ. ΑΡΧΕΤΥΠΟ)) όπου υπάρχουν πολλές σχετικές πληροφορίες, δεν θα έχετε αποφασίσει να ασχοληθείτε σοβαρά με το θέμα αυτό.
Είναι ένα θέμα το οποίο, δυστυχώς,  η παγκόσμια  ιατρική κοινότητα λόγω οικονομικών συμφερόντων δεν το έχει ακόμη αναδείξει σε μείζον θέμα υγείας όπως θα έπρεπε. Δεν υπάρχουν δυστυχώς πολλές ιατρικές φωνές που να διατυμπανίζουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης πως το βασικό θέμα της υγείας μας βρίσκεται στην ενεργειακή μας εναρμόνιση και όχι στην υπερκατανάλωση φαρμάκων, ώστε να αφυπνιστεί ο κόσμος. Ούτε πολλά βιβλία σαν το δικό μου που να αναλύουν το θέμα αυτό και τη σπουδαιότητά του, τουλάχιστον στην πατρίδα μας.
Και όμως στην εναρμόνιση των ενεργειών που παράγονται στο σώμα μας κρύβεται όχι μόνον η υγεία και η μακροζωία μας αλλά και η εύκολη, χωρίς πολλά εμπόδια ζωή μας. Γιατί ένα άτομο με εναρμονισμένο ενεργειακό πεδίο, κυλάει πολύ ευκολότερα και χωρίς εμπόδια μέσα στο συμπαντικό ενεργειακό πεδίο, πράγμα που διευκολύνει τη ζωή του.
Πρέπει ο κόσμος να ενημερωθεί γι αυτό. Ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Από τη μεριά μου, εκτός από τα σχετικά βιβλία που γράφω (το δεύτερο με πρακτικές και σαφείς οδηγίες επάνω στο θέμα αυτό, θα είναι σύντομα κοντά σας) προσπαθώ και μέσα από τα άρθρα αυτής της ιστοσελίδας να σας βοηθάω σε αυτό. Μπορείτε να ξαναδείτε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την ενεργειακή εναρμόνιση του οργανισμού μας κάνοντας κλικ στο  http://lenahealth.blogspot.com/2010/03/14_19.html
Μέσα από τη δουλειά μου παρατηρώ με λύπη μου πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι ζουν στις μέρες μας με έντονο άγχος και φτάνουν σε κρίσεις πανικού. Ακόμη και μικρά παιδιά.
Είμαστε ξέρετε συνδεδεμένοι ενεργειακά, όπως απέδειξαν και οι κοινωνιολόγοι που έγραψαν το βιβλίο με τον ομώνυμο τίτλο («Συνδεδεμένοι» εκδ. ΚΑΤΟΠΤΡΟ) πρόσφατα στην Αμερική. Το βιβλίο υπάρχει μεταφρασμένο στη γλώσσα μας και αξίζει να το διαβάσετε όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει.
Όσο αφήνουμε τα αρνητικά συναισθήματα του πλήθους να μας επηρεάζουν, τόσο μπαίνουμε σε ένα φαύλο κύκλο άγχους και κατάθλιψης που θα επηρεάσουν αρνητικά και την υγεία μας αλλά και την ζωή μας. Και δεν είναι τώρα μόνον τα μέσα ενημέρωσης που μας επηρεάζουν αλλά και το διαδίκτυο. Τα αρνητικά συναισθήματα μεταφέρονται και μέσω του διαδικτύου δυστυχώς.  Και είναι τα αρνητικά συναισθήματα ένα από τα πιο επικίνδυνα στρες για τον οργανισμό, όπως σας έχω εξηγήσει και παλαιότερα.
Δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι σε όσα τραγικά συμβαίνουν στον τόπο μας αλλά και παγκόσμια, αυτό είναι βέβαιο. Εναρμονισμένοι άνθρωποι όμως διαθέτουν πολύ μεγαλύτερη διαύγεια πνεύματος και επομένως μπορούν να πάρουν  σωστές αποφάσεις στις κρίσιμες καταστάσεις σε αντίθεση με έναν όχλο που τον κυβερνούν τα αρνητικά του συναισθήματα. Και όπως σας έχω ήδη πει σε προηγούμενο άρθρο μου (http://lenahealth.blogspot.com/2010/12/22.html) οι ενεργειακά εναρμονισμένοι άνθρωποι επηρεάζουν θετικά και εναρμονίζουν σε κάποιο βαθμό και τους διπλανούς τους, όπως έχουν δείξει πρόσφατες σχετικές έρευνες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Όσο περισσότεροι οι εναρμονισμένοι άνθρωποι τριγύρω, τόσο καλύτερα θα πηγαίνουν όλα στη ζωή. Ασκούμενοι στην εναρμόνισή μας λοιπόν, μπορούμε να βοηθήσουμε εκτός από την υγεία μας και τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής γύρω μας.
Είναι αληθινό και ας φαίνεται απίστευτο. Υπάρχουν ήδη πολλές έρευνες που το έχουν αποδείξει και συνεχίζουν να γίνονται και άλλες, γιατί το θέμα, όπως καταλαβαίνετε έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Σας έχω δώσει τρόπους για να μπορέσετε να διαχειριστείτε τα αρνητικά σας συναισθήματα και τρόπους για να μπορέσετε να φτάσετε στη συνέχεια σε ενεργειακή εναρμόνιση, στις αντίστοιχες στήλες αυτή της ιστοσελίδας.  Δοκιμάστε τους. Δεν σας χρειάζονται περισσότερα από 15 λεπτά για να βοηθήσετε λίγο τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Σύντομα θα έχετε και το επόμενο βιβλίο μου με πολύ αναλυτικές οδηγίες επάνω σε αυτά τα θέματα όπως σας είπα. Ωστόσο οι βασικές ασκήσεις υπάρχουν ήδη σε αυτήν εδώ την ιστοσελίδα, στις στήλες "ενεργειακή εναρμόνιση" και "διαχείριση συναισθημάτων". Εκμεταλλευθείτε τις. Παρά τις όποιες δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίζετε αυτή την εποχή, θα δείτε πως θα αρχίσετε να βλέπετε τη ζωή σας με άλλα μάτια και αυτό θα βοηθήσει και εσάς και τους γύρω σας. Πιστέψτε με.
Με αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.