Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Άσκηση (8)

 ΑΣ   ΑΣΚΗΘΟΥΜΕ   ΤΩΡΑ  
Αγαπητοί μου φίλοι
Σήμερα σας δίνω μερικές πολύ εύκολες ασκήσεις πιλάτες για να γυμνάσετε τα χέρια σας. Όπως και στα προηγούμενα βιντεάκια γυμναστικής που σας έχω δώσει δεν είναι απαραίτητο να ξέρει κανείς Αγγλικά για να καταλάβει τις ασκήσεις. Είναι απλές και πολύ καλά δοσμένες από τη γυμνάστρια που τις κάνει στο βίντεο, ώστε ο καθένας να μπορεί να τις επαναλάβει πολύ εύκολα.
Και μη μπερδεύεστε που τις βλέπετε να τις εκτελεί γυναίκα γυμνάστρια. Είναι ασκήσεις εξ ίσου καλές για γυναίκες όσο και για άντρες. Η διαφορά μπορεί να είναι μόνο στην επιλογή του βάρους που θα χρησιμοποιήσετε. Οι γυναίκες είναι αρκετό να κάνετε τις ασκήσεις με βαράκια του ενός κιλού. Οι άντρες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μεγαλύτερα βάρη, ανάλογα με το πόσο γυμνασμένοι είστε.
Σιγά –σιγά ελπίζω κάποιοι από εσάς να πείθονται να κάνουν κάποιες από τις ασκήσεις που σας δίνω. Όσοι από εσάς επιθυμείτε να κάνετε κάτι ολοκληρωμένο, θα πρέπει να αρχίσετε να ζεσταίνεστε με κάποιο από τα αρχικά βιντεάκια (όποιο σας αρέσει περισσότερο, αν και νομίζω πως είναι καλύτερο για σας, να κάνετε πότε το ένα και πότε το άλλο). Στη συνέχεια να προσθέσετε τις ασκήσεις πιλάτες που άρχισα να σας δίνω από τη προηγούμενη φορά. Όσα περισσότερα μέλη σας γυμνάζετε κάθε φορά, τόσο το καλύτερο.
Θα τα ξαναπούμε σύντομα με ασκήσεις και για τα υπόλοιπα μέρη του σώματός σας, εξ ίσου απλές.
Enjoy….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.