Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ολιστική ή ενοποιημένη ιατρική (30)


Η ενεργειακή μας εναρμόνιση αλλάζει την εικόνα του σάλιου μας
Σάλιο ατόμου μη εναρμονισμένου

Για την ενεργειακή εναρμόνιση σας μιλάω συχνά, σε αυτήν την ιστοσελίδα, γιατί παίζει όπως τελευταία έχει ανακαλύψει η επιστήμη, πολύ σοβαρό ρόλο στην υγεία και τη ζωή μας.

Πρόσφατες έρευνες επάνω στο θέμα αυτό κατέληξαν σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Σάλιο που φωτογραφήθηκε από άτομα μη εναρμονισμένα είχε τελείως διαφορετική εικόνα στο μικροσκόπιο από το σάλιο του ίδιου ατόμου μετά από λίγα λεπτά ενεργειακής εναρμόνισης, που έγινε με αυτοσυγκέντρωση και διαχείριση των συναισθημάτων του. Στη δεύτερη αυτή περίπτωση, το σάλιο έδειξε όμορφα διαμορφωμένους κρυστάλλους, που δεν υπήρχαν στην πρώτη φωτογράφιση. 
Το φαινόμενο απεικονίζεται πολύ ωραία στις δύο φωτογραφίες που βλέπετε.

Σάλιο ατόμου εναρμονισμένου
Αυτό το φαινόμενο εξηγεί πολλά σχετικά με την υγεία μας, αν σκεφθεί κανείς πως το σώμα μας ολόκληρο αποτελείται κατά 75% από νερό.
Οι κρύσταλλοι, είναι γνωστό πως παρουσιάζουν το πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο. Όταν ασκείται κάποια πίεση επάνω τους, παράγουν ηλεκτρισμό, ενώ όταν ερεθιστούν ηλεκτρικά, αλλάζουν σχήμα. Είναι δε ημιαγωγοί του ηλεκτρισμού. Κάτι δηλαδή ενδιάμεσο ανάμεσα στους κακούς  και τους καλούς αγωγούς του ηλεκτρισμού. Σε αυτούς τους ημιαγωγούς, τα ηλεκτρόνια (το ρεύμα) περνούν μέσα τους  αργά και αραιά, πράγμα που επιτρέπει σε μαγνητικές επιδράσεις να τα εκτρέψουν από την πορεία τους, ενώ αυτό δεν συμβαίνει με τους καλούς αγωγούς του ηλεκτρισμού, στους οποίους τα ηλεκτρόνια κινούνται πυκνά και  με μεγάλη ταχύτητα.

Καταλαβαίνετε λοιπόν, πόση σημασία έχει για τον οργανισμό να έχει κανονικούς κρυστάλλους στο νερό από το οποίο κατά κύριο λόγο αποτελείται, ώστε να μπορεί να κινούνται δια μέσου αυτών τα ηλεκτρόνια και να παράγονται οι απαραίτητες ενέργειες, με κάθε του κίνηση, ενώ από την άλλη τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του εγκεφάλου, της καρδιάς,  καθώς και τη γης να μπορούν να επηρεάζουν αυτή την κίνηση ανάλογα με τις συνθήκες.

Η κανονικότητα των κρυστάλλων με άλλα λόγια στα υγρά του σώματος, είναι πολύ σημαντικός παράγων για την παραγωγή και την κίνηση των  ενεργειών που παράγονται μέσα σε αυτό. Έχουν επομένως άμεση σχέση με την υγεία μας.
Αρχίζουν όπως βλέπετε σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζουν από τις επιστημονικές έρευνες πολλά πράγματα σχετικά με την ενεργειακή μας φύση και αυτό κάνει την ιατρική να γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα. 

Μη ξεχνάτε λοιπόν να ασχολείσθε με την χαλάρωσή σας και την ενεργειακή σας εναρμόνιση (διαχειριζόμενοι τα συναισθήματά σας) όσο πιο συχνά μπορείτε, εάν θέλετε να έχετε υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.