Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Χαλάρωση (49)

5η Άσκηση χαλάρωσης
Γεια σας φίλες και φίλοι μου
Ένα ακόμη δώρο έχω για όσους και όσες από εσάς έχετε αποφασίσει να ασχοληθείτε με την χαλάρωσή σας και στη συνέχεια μέσω διαχείρισης των συναισθημάτων σας με την ενεργειακή σας εναρμόνιση, με μεγάλο όφελος της υγείας και της ζωής σας γενικότερα.
Μία καινούργια άσκηση ολοκληρωμένης χαλάρωσης  (5η άσκηση χαλάρωσης) κατάφερα να ανεβάσω αυτές τις ημέρες στο YouTube, για όσους και όσες έχουν ήδη εξοικιωθεί με την προηγούμενη και θα ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό.
Πρόκειται για μία άσκηση που οδηγεί σε ένωση με την παγκόσμια ενέργεια, μέσα από μία φανταστική κατάδυση στο εσωτερικό του κορμιού μας, στα κύτταρά μας, τα μόριά τους και τα άτομα από τα οποία αυτά αποτελούνται. Φθάνοντας τέλος στα κβάντα (τα υποατομικά σωματίδια) που όπως έχει αποδειξει η νεότερη φυσική είναι καθαρή ενέργεια.
Η προσθήκη κάποιων σχετικών εικόνων στο μικρής διάρκειας αυτό βίντεο, ελπίζω να διευκολύνει αυτή την κατάδυση, για όποιους δεν έχουν καμμία γνώση αυτού του αντικειμένου.
Όσοι και όσες θέλουν να μάθουν να ασκούνται και σε θεραπευτικούς οραματισμούς, η άσκηση αυτή θα τους βοηθήσει πολύ, κάνοντας οικεία την κατάδυση μέσα στο σώμα τους.
Την διεύθυνση θα βρείτε όπως πάντα στη σελίδα «ασκήσεις χαλάρωσης, audio” . Προκιμένου να απολαύσετε όμως τα οφέλη της, θα πρέπει, μην το ξεχνάτε, να έχετε προηγουμένως ασκηθεί αρκετά με τις τρεις πρώτες ασκήσεις χαλάρωσης, ώστε να έχει εκπαιδευθεί  ο εγκέφαλός σας να λειτουργεί στη συχνότητα των κυμάτων α (άλφα).
Περιμένω τα σχόλιά σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.