Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ολιστική ή ενοποιημένη ιατρική (16)

"Γείωση" ένας έκτος τρόπος αντιμετώπισης του στρες (συνέχεια)
Γεια σας
Στη διεύθυνση http://www.earthinginstitute.net/index.php/blog  μπορείτε να δείτε ερευνητικές εργασίες που αναφέρονται στα καταπληκτικά αποτελέσματα της γείωσης στην υγεία μας.
Έχει βρεθεί πως μειώνει αυτή τους πόνους, αραιώνει το αίμα (βελτιώνει δηλαδή την πηκτικότητα, αποτρέποντας τις θρομβώσεις), βοηθάει στην γρηγορότερη επούλωση πληγών, βελτιώνει τη κυκλοφορία.
Προκειμένου να απολαμβάνει κανείς τα καταπληκτικά αυτά αποτελέσματα της γείωσης στην υγεία του, πρέπει κατά τους ερευνητές να γειώνεται τουλάχιστον μισή ώρα την ημέρα.
Και αυτό σημαίνει επαφή του γυμνού μας δέρματος, με χώμα, χορτάρι, άμμο, πέτρες, τσιμέντο άβαφο ή νερό θάλασσας, ποταμού ή λίμνης.
Υπάρχουν βέβαια και υλικά που συνδέοντάς τα κανείς με ένα καλώδιο το οποίο στη συνέχεια θα βάλει στη γη ή σε ειδική μπρίζα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει σαν σεντόνι στο κρεβάτι του ή σαν δάπεδο για να πατάει επάνω, προκειμένου να γειώνεται όταν δεν μπορεί να το κάνει αυτό στη φύση.
Τέτοια υλικά μπορεί να προμηθευτεί κανείς και στην Ελληνική αγορά αλλά και  στο διαδίκτυο στον ιστότοπο www.earthing.com-official .    
Στη νέα σελίδα που έφτιαξα με εκπαιδευτικά βίντεο, μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο που πρόσφατα ανέβασα στο YouTube, με αρκετές λεπτομέρειες επάνω στο θέμα αυτό.
Βάλτε λοιπόν από εδώ και μπρος τη γείωση στη ζωή σας φίλες και φίλοι μου. Επωφεληθείτε και από αυτόν τον έκτο κανόνα αντιμετώπισης των στρες της ζωής, για να βοηθήσετε την υγεία σας.
Με αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.