Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΗΜΗ - Πολιτισμός (7)

Γεια σας φίλες και φίλοι μου
Το θέμα της ενεργειακής εναρμόνισης για το οποίο τόσο συχνά σας μιλάω σε αυτή την ιστοσελίδα και το οποίο σας έχω εξηγήσει αναλυτικά και στο πρώτο μου βιβλίο («Πώς να νικήσετε το στρες» εκδ. ΑΡΧΕΤΥΠΟ) γίνεται όλο και πιο επιτακτική ανάγκη όχι μόνον για την ατομική του καθενός μας υγεία και ευημερία αλλά και για την επιβίωση ολόκληρου του πλανήτη.
Έτσι το Αμερικανικό Ινστιτούτο  Heartmath (www.heartmath.org)  έχει ξεκινήσει μία εκστρατεία μελέτης της  γήινης εναρμόνισης  (Global Coherence Monitoring Systems (GCM). Οι επιστήμονες που εργάζονται στο Ινστιτούτο αυτό αποφάσισαν να τοποθετήσουν 13 αισθητήρες (GCMS) σε στρατηγικά μοιρασμένα σημεία των πέντε ηπείρων, (Δεξ.Φωτογρ.) οι οποίοι θα μετρούν το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της γης και θα προσπαθήσουν με αυτές τις πληροφορίες να αποδείξουν την υπόθεση πως το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της γης επηρεάζεται άμεσα από την ανθρώπινη εναρμόνιση, δηλαδή τα θετικά και τα αρνητικά ανθρώπινα συναισθήματα (αφού όπως έχουμε ξαναπεί αυτά επηρεάζουν άμεσα την εναρμόνιση της καρδιάς μας και μέσω αυτής την εναρμόνιση ολόκληρου του οργανισμού μας).
Έχουν ήδη τοποθετηθεί τρεις προς το παρόν τέτοιοι αισθητήρες. Ένας στο Boulder Creek, Calif, ένας άλλος στο Hofuf, Saudi Arabia και ο τελευταίος που τοποθετήθηκε πρόσφατα, βρίσκεται στο Firle, νότια του Λονδίνου. Στις φωτογραφίες που έχω αντιγράψει από την ιστοσελίδα του Heartmath.Inst. βλέπετε τους τεχνικούς που τοποθετούν αυτόν τον τελευταίο αισθητήρα  στη Βρετανία.
Έχουν ήδη εξασφαλιστεί τα χρήματα για δύο ακόμη αισθητήρες, όπως διάβασα στην αντίστοιχη ιστοσελίδα, για την Νέα Υόρκη και την Νέα Ζηλανδία και γίνεται προσπάθεια να βρεθούν τα χρήματα και για τους υπόλοιπους αισθητήρες. Τα χρήματα βλέπετε προέρχονται από συνδρομές εθελοντών προς το Ινστιτούτο και όχι από κονδύλια κρατικά. Ποιός περιμένει άλλωστε να δοθούν χρήματα για τέτοιους σκοπούς όταν ακόμη η προσωπική εναρμόνιση δεν διδάσκεται καν στις ιατρικές σχολές και τις σχολές ψυχολογίας; Ποιος ενδιαφέρεται για τις ενέργειες της γης εκτός από αυτές που έχουν σχέση με το χρήμα (πετρέλαιο, υγραέριο κ.λ.π.);
Δυστυχώς αυτό (το χρήμα) κυβερνάει τη ζωή μας εδώ και πολλά χρόνια, οδηγώντας τους ανθρώπους σε πολέμους και αλληλοσπαραγμούς. Πάντα αισιόδοξη όμως όπως είμαι, θέλω να ελπίζω πως ο αριθμός των εναρμονισμένων ανθρώπων στη γη θα φτάσει γρήγορα τον απαραίτητο αριθμό που χρειάζεται για να γίνει η ανατροπή (κρίσιμη μάζα) και να σωθεί ο πλανήτης  μας. Θα θελα πολύ να συμμεριστείτε την αισιοδοξία μου. Όσο πιο πολλοί είμαστε τόσο το καλύτερο…
Οι αισθητήρες λοιπόν που τοποθετεί το Heartmath.Inst. είναι εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και συλλέγουν στοιχεία τα οποία στη συνέχεια θα αναλύσουν οι επιστήμονες του Ινστιτούτου ως προς:
·         Την πιθανότητα επίδρασης του μαγνητικού πεδίου της γης σε συλλογικές ανθρώπινες συμπεριφορές.
·         Την πιθανότητα να υπάρχει κάποιος ενεργητικός συντονισμός μεταξύ του μαγνητικού πεδίου της γης και των ρυθμών της λειτουργίας της καρδιάς και του εγκεφάλου των ανθρώπων.
·         Τον βαθμό που μαζικός ανθρώπινος συναισθηματικός συντονισμός που προέρχεται από μεγάλα γεγονότα που επηρεάζουν μεγάλες ανθρώπινες μάζες μπορεί να επηρεάσει το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της γης.
Είναι αυτή μία εκπληκτική πρωτοβουλία που αξίζει νομίζω να γίνει παγκόσμια γνωστή. Τέτοιες ενέργειες γεμίζουν τις καρδιές μας ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και για τα παιδιά μας επάνω σε τούτον τον πλανήτη.
Με αγάπη

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.