Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ (4)

Γεια σας φίλοι μου
Θέλω πρώτα- πρώτα, να σας ευχαριστήσω που επιτέλους αρχίσατε να μου γράφετε μερικά σχόλιά σας. Θα βοηθηθώ έτσι να σας γίνω πιο χρήσιμη, ελπίζω.
Σήμερα θα σας δώσω άλλον ένα θεραπευτικό οραματισμό που έχει σχέση με το αδυνάτισμα. Βοηθάει τη κατάργηση της βουλιμίας κατά τον συγγραφέα του βιβλίου «Healing visualizations» Gerald Epstein M.D.
Τον οραματισμό αυτόν, μπορεί να τον κάνει κανείς οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, όποτε νοιώθει πως χρειάζεται να νοιώσει ένα αίσθημα πληρότητας στην κοιλιά του, αλλά και πριν αρχίσει να τρώει το κανονικό του φαγητό, ώστε να νοιώσει ικανοποιημένος με μικρότερη ποσότητα.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ. ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ (4)
Ο δρόμος του γάλατος
1. Αρχίζουμε όπως πάντα με την άσκηση χαλάρωσης που σας έχω δώσει στην «Ενεργειακή εναρμόνιση 1». Δεν χρειάζεται όμως να μένετε 15 ολόκληρα λεπτά σε άσκηση χαλάρωσης προκειμένου να κάνετε θεραπευτικούς οραματισμούς. Πέντε λεπτά χαλάρωσης είναι αρκετά, εάν έχετε στο μεταξύ ασκηθεί μέχρι τώρα στη χαλάρωση με τον τρόπο αυτό που σας έχω δώσει, εδώ και αρκετό καιρό. Όσο περισσότερο ασκείστε, τόσο ευκολότερα και γρηγορότερα θα χαλαρώνετε. Μετά από κάποιο διάστημα, θα μπορείτε να ξεκινάτε τη χαλάρωσή σας με τα μάτια κλειστά και να βλέπετε την εικόνα του δάσους νοερά, πράγμα που θα σας απελευθερώσει από το κομπιούτερ και δεν θα το χρειάζεστε πια.  
2. Στη συνέχεια κλείνουμε τα μάτια και κάνουμε 2 -3 ακόμη αναπνοές από τη μύτη στους ήχους σο - χααααααααααμμμμμμ .
3. Βλέπουμε κατόπιν νοερά, να απλώνεται ένα καταπράσινο λιβάδι πέρα από το τέλος του δάσους που παρατηρούσαμε έως τώρα στην εικόνα του κομπιούτερ. Το λιβάδι αυτό είναι ανηφορικό και ψηλά επάνω σε λόφο βλέπουμε μία αγελάδα να βόσκει αμέριμνη και τη παρακολουθούμε για λίγο…..
4. Μόλις εκείνη τελειώνει το φαγητό της , αρχίζει να βγάζει γάλα, που κυλάει και σχηματίζει ένα μικρό λευκό ρυάκι το οποίο όλο και μεγαλώνει καθώς πλησιάζει προς το μέρος μας.
5. Με το κεφάλι ανασηκωμένο πίνουμε αυτό το γάλα που έρχεται από ψηλά κατ ευθείαν μέσα στο ανοιχτό μας στόμα. Πίνουμε …..πίνουμε…. μέχρι να νοιώσουμε ικανοποιημένοι και γεμάτοι….
6. Μετά, ανοίγουμε τα μάτια μας.

Όσο και αν σας φαίνονται παιδαριώδεις οι θεραπευτικοί οραματισμοί, όπως σας έχω ξαναπεί, έχουν αποτελέσματα, γιατί απευθύνονται στο υποσυνείδητό μας. Δεν χάνετε τίποτα να τους δοκιμάσετε. Μη ξεχνάτε όμως, πως όλοι οι οραματισμοί δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα σε όλους όσους τους κάνουν. Κάποιοι έχουν καλύτερο αποτέλεσμα με έναν οραματισμό και κάποιοι με έναν άλλο. Θα προσπαθήσω να σας δώσω αρκετούς, ώστε να μπορείτε να διαλέξετε όποιον σας πάει περισσότερο.
Με αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.