Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Άσκηση (11)


 ΑΣ   ΑΣΚΗΘΟΥΜΕ   ΤΩΡΑ   
Καλημέρα σας
τρία νεαρά παιδιά και μία μουσική που φτιάχνει το κέφι διάλεξα σήμερα για να σας πείσω να ξυπνήσετε τις ενέργειες μέσα στο σώμα σας. Σηκωθείτε και κουνηθείτε μαζί τους. Και στη συνέχεια, μια που θα έχετε πάρει φόρα, κάντε και καμμία άλλη άσκηση από αυτές που σας έχω δώσει (ετικέτα: "Ασκηση" ) για την εκγύμναση κάποιου συγκεκριμένου μέρους τους σώματός σας.
Πόσοι άραγε από εσάς έχουν πεισθεί και κάνουν λίγη γυμναστική κάθε μέρα; είναι απαραίτητη φίλοι μου, για την καλή σας υγεία, όχι μόνον τη σωματική αλλά και την ψυχική.
Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, αντί να κάθεστε στη πολυθρόνα και να θυμώνετε με όσα απαράδεκτα οι ειδήσεις στη τηλεόραση σας μεταφέρουν, κλείστε την τηλεόραση βάλτε μία μουσική ή ένα από τα βιντεάκια που σας έχω δώσει και ασκηθείτε. Θα έχετε πολύ μεγαλύτερο όφελος. Το μυαλό σας θα ξεκαθαρίσει, τα συναισθήματά σας επίσης, ο μεταβολισμός σας θα βοηθηθεί και τελικά θα μπορείτε να δείτε τα πράγματα και να αντιδράσετε πολύ πιο σωστά, έχοντας παράλληλα βοηθήσει και το σώμα σας να λειτουργήσει καλύτερα.΄
Με αγάπη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.