Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Ολιστική ή ενοποιημένη ιατρική /συζητήσεις (9)


Και όμως μπορούμε…                           
Γεια σας φίλες και φίλοι μου
Τα συναισθήματα που οι τρέχουσα οικονομική κατάσταση στη χώρα μας προκαλεί είναι κυρίως αρνητικά, όπως όλοι ξέρετε. Φόβος, ανασφάλεια, αγωνία διακατέχουν τους περισσότερους, όσο οι μισθοί και οι συντάξεις μικραίνουν και οι άνεργοι αυξάνουν.

Ωστόσο όσο και αν φαίνεται απίστευτο λογικά, η ενέργεια που ο καθένας μας παράγει και στέλνει γύρω του, επηρεάζει πολύ την ενέργεια όχι μόνον του δικού μας κράτους, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη.  Έτσι, ο καθένας μας είναι υπεύθυνος σε κάποιο βαθμό για το τι συμβαίνει γύρω μας, και μπορεί να συμβάλει στην αλλαγή του.
Η ενέργεια που εκπέμπουμε γύρω μας, έχει να κάνει με τα συναισθήματά μας, όπως πολλές φορές σας έχω πει. Αρνητικά λοιπόν συναισθήματα που όλο και περισσότερο προσπαθούν οι ισχυροί της γης να μας προκαλέσουν με όλα όσα ακούμε και βιώνουμε, αποδυναμώνουν  την ενέργειά μας (αποδιοργανώνοντας το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της καρδιάς μας) και επομένως μας καθιστούν ανίκανους να προκαλέσουμε αλλαγές προς όφελός μας.  

Τι να κάνουμε; Θα μου πείτε. Πώς να αισθανθούμε θετικά με όλα όσα μας συμβαίνουν…

Το καταλαβαίνω. Ωστόσο ο καθένας μπορεί να κάνει μια προσπάθεια να δει κάτι θετικό που υπάρχει στη ζωή και τον περίγυρό του. Όσο πιο συχνά σκέφτεται αυτά τα θετικά, τόσο λιγότερο  αποδιοργανώνεται το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της καρδιάς του και τόσο λιγότερο αποδυναμώνεται η ενέργεια που εκπέμπει γύρω του, πράγμα που ωφελεί όχι μόνον τον ίδιο αλλά και το σύνολο της κοινωνίας.

Αντί λοιπόν να εκνευρίζεστε με όσα ακούτε, αντί να βρίζετε και να αναθεματίζετε όσους φταίνε, προσπαθήστε να σκέφτεστε κάθε λίγο, οτιδήποτε θετικό βρίσκετε στη ζωή σας. Το ότι χετε παιδιά που αγαπάτε, το ότι μπορείτε και απολαμβάνετε τον ήλιο, το ότι έχετε φίλους να κουβεντιάζετε τα προβλήματά σας, το ότι μπορείτε και βλέπετε τις ομορφιές της φύσης, ή ότι μπορείτε και μυρίζετε ένα λουλούδι κ.ο.κ  Εκτός από πολύ ακραίες καταστάσεις, πάντα υπάρχει κάτι θετικό που μπορεί κανείς να στρέψει σε αυτό τη προσοχή του. Όπως το ότι έχει τις αισθήσεις του, τα άκρα του κ.λ.π. Μην τα θεωρείτε όλα αυτά δεδομένα, γιατί δεν είναι. Υπάρχουν πάντα κάποιοι άλλοι που έχουν λιγότερα από εσάς. Νιώστε λοιπον ευγνωμοσύνη γι αυτά. Είναι ένα θετικό συναίσθημα που βοηθάει πολύ την εναρμόνιση και ενδυνάμωση της ενέργειάς σας.
Πρόσφατα σας έδωσα μία γρήγορη τεχνική που μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό. Χρησιμοποιείστε την.

Αυτούς που σας φταίνε άλλωστε μπορείτε να τους αλλάξετε με την ψήφο σας όταν θα έρθει η ώρα. Μην τους αφήνετε να σας χαλούν περισσότερο τη ζωή με τα αρνητικά συναισθήματα που σας προκαλούν. Και αν θέλετε να αντιδράσετε, ανιδράστε, χωρίς αρνητικά συναισθήματα. Αντιδράστε σκεπτόμενοι το καλό στο οποίο στοχεύετε, και όχι το κακό που θέλετε να προκαλέσετε σε αυτούς που σας έχουν φταίξει. Έτσι η αντίδρασή σας δεν θα αποδυναμώνει την ενέργειά σας,αλλά αντίθετα θα την δυναμώνει, διευκολύνοντας το έργο σας.Το μίσος και η κακία δεν μπορούν να οδηγήσουν σε καλά αποτελέσματα, λόγω αποδιοργανωμένης ενέργειας αυτών που τα νιώθουν. Θυμηθείτε τον Γκάντι. Πόσα πέτυχε τελείως ειρηνικά, γεμάτος αγάπη για τον λαό του...

Αλλάξτε ενεργειακά τον περίγυρό σας και αναγκαστικά θα αλλάξουν και των απέναντί σας οι συμπεριφορές. Το ίδιο μπορεί να συμβεί με τη κατάσταση σε ολόκληρη τη γη. Η ενέργεια, δεν έχει όρια, ούτε χρόνους. Ας βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι για να την αλλάξουμε για το καλό ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Νομίζω πως αυτή είναι και η πραγματική έννοια της Ανάστασης του Κυρίου.Ο θάνατος της ύλης και του διϊσμού, με όλα τα αρνητικά συναισθήματα που αυτά προκαλούν και η πνευματική ανάταση του ανθρώπου.
Με αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.