Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ (11)

Νέο εκπαιδευτικό βίντεο για τον ρόλο των συναισθημάτων
Γεια σας φίλες και φίλοι μου
Ένα καινούργιο μικρό εκπαιδευτικό βίντεο ανέβασα στο κανάλι μου στο  YouTube και στην σελίδα των εκπαιδευτικών βίντεο αυτού του ιστοτόπου. Αφορά τον ρόλο που παίζουν τα συναισθήματα στην υγεία μας.
Με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να σας επισημάνω, πως προκειμένου να έχετε τα σωστά αποτελέσματα από τις ασκήσεις ενεργειακής εναρμόνισης, που στόχο τους έχουν την διαχείριση των συναισθημάτων σας, ώστε να βοηθήσετε την υγεία σας, θα πρέπει πρώτα να έχετε ασκηθεί αρκετά με τις ασκήσεις χαλάρωσης, με τη σειρά που σας τις έχω δώσει αυτές (μία τουλάχιστον εβδομάδα με τη 1η την αναπνευστική χαλάρωση, μία εβδομάδα με την 2η την μυϊκή, μία εβδομάδα με την τρίτη την πνευματική και μία τουλάχιστον εβδομάδα με την 4η ή την 5η άσκηση της ολοκληρωμένης χαλάρωσης). 
Εάν δεν το έχετε κάνει αυτό, δεν θα έχετε τα οφέλη που μπορούν να σας προσφέρουν οι ασκήσεις ενεργειακής εναρμόνισης, γιατί ο εγκέφαλός σας δεν θα έχει εξασκηθεί αρκετά, να λειτουργεί στα α κύματα, ώστε να μπορούν οι ασκήσεις αυτές να επηρεάσουν το υποσυνείδητό σας, όπως σας έχω εξηγήσει αναλυτικά στο εκπαιδευτικό βίντεο με τον τίτλο "Υποσυνείδητο και ο ρόλος του RAS" που μπορείτε να ξαναδείτε κάνοντας κλικ εδώ.  
Όσο για τις ασκήσεις ενεργειακής εναρμόνισης, όταν φτάσετε σε αυτές, σας συμβουλεύω να τις κάνετε εναλλάξ, μία εβδομάδα την μία, μία εβδομάδα την άλλη, αρχίζοντας από την πρώτη, και μετά πάλι από την αρχή.
Καλό θα είναι να ασχολείσθε με κάποια από αυτές κάθε μέρα. Το ιδανικό θα είναι, ύστερα από κάποιο χρόνο εξάσκησης, να μη χρειάζεστε πια να ακούτε τη φωνή μου, και να μπορείτε καθισμένοι, μόνοι και μόνες, στην ησυχία σας, να ασκείστε, να χαλαρώνετε και να εναρμονίζεστε. Αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος σας
Σας εύχομαι κάθε καλό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.