Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Ενεργειακή εναρμόνιση/Ασκήσεις (5)


Γεια σας φίλες και φίλοι μου
Τα κατάφερα και σας έφτιαξα την πρώτη άσκηση ενεργειακής εναρμόνισης σε βίντεο. Μπορείτε να την βρείτε στη σελίδα με τις ασκήσεις ενεργειακής εναρμόνισης που έχω προσθέσει σε αυτήν εδώ την ιστοσελίδα,  ή κάνοντας κλικ εδώ
Στην άσκηση αυτή, υπάρχουν τρεις οραματισμοί διαχείρισης συναισθημάτων. Δύο που βοηθούν την διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων και ένας που ενισχύει το θετικό συναίσθημα, που στην πρώτη αυτή άσκηση ενεργειακής εναρμόνισης που σας δίνω, είναι το συναίσθημα της αγάπης.
Σας έχω πολλές φορές πει, πως έχει αποδειχθεί ερευνητικά πως η αγάπη είναι ένα από τα θετικά συναισθήματα που βοηθούν πάρα πολύ την εναρμόνιση της καρδιάς μας και μαζί με αυτήν, την εναρμόνιση όλων των ενεργειών του σώματος, βοηθώντας την υγεία μας.
Όσοι και όσες  έχετε ήδη ασκηθεί αρκετά με τις ασκήσεις  χαλάρωσης που σας έχω δώσει, μπορείτε να την δοκιμάσετε.  Εάν έχετε φτάσει, με την εξάσκησή σας στις ασκήσεις  χαλάρωσης να αυτοϋπνωτίζεστε και να οδηγείτε τον εγκέφαλό σας στα α- κύματα, θα πρέπει να νιώσετε μεγάλη ανακούφιση και ευχαρίστηση με την άσκηση αυτή της ενεργειακής εναρμόνισης. Και το συναίσθημα αυτό θα αυξάνει όσο εφαρμόζετε καθημερινά την άσκηση αυτή, τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.
Εάν αποφασίσετε να ασκείστε δύο φορές την ημέρα, τα αποτελέσματα στην διάθεσή σας αλλά και στην ζωή σας γενικότερα θα τα δείτε πολύ σύντομα.
Όταν θα έχετε εξοικειωθεί αρκετά με την άσκηση, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τους οραματισμούς της, όποτε νιώθετε την ανάγκη (κατά τη διάρκεια της ημέρας) να διώξετε κάποιο αρνητικό συναίσθημα που σας βασανίζει.
Όπου και αν βρίσκεστε, όταν νιώσετε κάποιο αρνητικό συναίσθημα, αρκεί να θυμηθείτε για λίγο τα πουλιά να εγκαταλείπουν ήρεμα και αργά-αργά την καρδιά σας, στη θέση τους να νιώσετε φως και ζεστασιά και μέσα σε αυτό  το φως να δείτε με την φαντασίας σας ό,τι εσείς αγαπάτε περισσότερο.
Είναι αρκετά αυτά τα δύο-τρία λεπτά οραματισμού, ακόμη και χωρίς την ύπνωση, όταν θα έχετε εξασκηθεί για κάποιο διάστημα στην άσκηση αυτή της ενεργειακής εναρμόνισης, για να σας απαλλάξουν από τις επιδράσεις του στρες που τα αρνητικά συναισθήματα έχουν για την υγεία σας, πιστέψτε με.
Θα σας δώσω και άλλες ασκήσεις, με τον καιρό, για την ενίσχυση και άλλων θετικών συναισθημάτων. Ελπίζω να βοηθήσουν αρκετούς και αρκετές ανάμεσά σας.
Περιμένοντας τις εντυπώσεις σας για αυτή την πρώτη άσκηση, σας χαιρετώ
με πολλή αγάπη.

* Όσοι αρχίσετε να ασκείστε με τις ασκήσεις ενεργειακής εναρμόνισης που θα σας δώσω, δεν θα χρειαστεί να ασκηθείτε ξανά με τις ασκήσεις χαλάρωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.