Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

Το ξέρετε ότι... (23)


Προκειμένου να μην αλλοιωθεί το χρώμα του κόκκινου λάχανου κατά το μαγείρεμα αρκεί να το ραντίσετε από πριν με λίγο λεμόνι;
Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.