Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Σελίδες γέλιου (23)

Ελάτε να γελάσουμε με ένα ανέκδοτο...
Ο Αρμένης και ο Εβραίος  
Ένας Αρμένης πηγαίνει σε έναν Εβραίο που πουλά στηθόδεσμους και ρωτά αν έχει σε μαύρο χρώμα το XL. Ο Εβραίος αρχίζει να του εξηγεί πόσο σπάνιο είναι αυτό που του ζητά και στο τέλος του λέει. «Ναι, υπάρχει, αλλά είναι ακριβούτσικο θα σου κοστίσει 50 ΕΥΡΩ». Ο Αρμένης δέχεται, αγοράζει 25 κομμάτια και φεύγει ενώ ο πονηρός Εβραίος τρίβει τα χέρια του.
Σε λίγες μέρες εμφανίζεται πάλι ο Αρμένης στο μαγαζί και ζητά το ίδιο πράγμα. -Α, του λέει ο Εβραίος, «τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ με τους προμηθευτές μου κι έτσι αυτή τη φορά θα τα πληρώσεις προς 60 ΕΥΡΩ». Ο Αρμένης παίρνει 30 τεμάχια και φεύγει τραγουδώντας, ενώ του Εβραίου γελάνε και τα μουστάκια του.
Σε μία εβδομάδα εμφανίζεται πάλι ο Αρμένης, αλλά Ο Εβραίος ζητά 70 ΕΥΡΩ για κάθε στηθόδεσμο γιατί δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο τα πράγματα με τους προμηθευτές του. Ο Αρμένης, σκέφτεται για λίγο και στην συνέχεια αγοράζει όλα τα αποθηκευμένα, πληρώνει και πάει να φύγει, οπότε ο Εβραίος, τον ρωτά:  -Πες μου να χαρείς, τόσους στηθόδεσμους τί τους κάνεις;  Και η απάντηση του Αρμένη:
 -Τα κόβω στη μέση και τα πουλώ προς 100 ΕΥΡΩ το κομμάτι για σκουφάκια σε Εβραίους!...

Γελάστε φίλες και φίλοι μου όσο πιο πολύ μπορείτε,κι αν δεν μπορείτε, χαμογελάστε τουλάχιστον, και όχι μόνον τώρα, αλλα όσο πιο συχνά γίνεται.
Μη ξεχνάτε πως ο εγκέφαλός μας, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι ένα αρκετά "κουτό" κομπιούτερ.... Η κίνηση που κάνουν οι μυες του προσώπου μας όταν γελάμε ή χαμογελάμε, μεταφράζεται από αυτό το κομπιούτερ σαν κάτι καλό και εκκρίνει ορμόνες που οφελούν τον οργανισμό, κι ας μοιάζει σε εμάς το χαμόγελό μας με γκριμάτσα... 
Γι αυτό μην το ξεχνάτε: γελάτε ή χαμογελάτε συχνά και κάντε και τα παιδιά σας να γελάνε συχνά...
Με αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.