Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Άσκηση (28)

ΑΣ  ΑΣΚΗΘΟΥΜΕ  ΛΙΓΟ...
Γεια σας φίλες και φίλοι μοιυ
Οι καταστάσεις γύρω μας όλο και δυσκολεύουν και το άγχος και τα αρνητικά συναισθήματα γεμίζουν τις ψυχές όλο και περισσότερων ανάμεσά μας.
Αυτή την εποχή περισσότερο από ποτέ χρειάζεται να γυμνάζεστε και εσείς και τα παιδιά σας. Γιατί μη νομίζετε πως είναι μικρά και δεν καταλαβαίνουν ακόμη. Εισπράττουν όλα τα αρνητικά σας συναισθήματα και επηρεάζεται από αυτά όχι μόνον η ψυχική τους υγεία αλλά και η σωματική, αφού αυτές οι επιδράσεις ασκούνται ακόμη και στα γονίδιά τους, όπως θα σας εξηγήσω σε άλλη στήλη σύντομα.
Στο διάλειμμα λοιπόν ανάμεσα στα διαβάσματά τους, βάλτε έστω και αυτό το μικρό βιντεάκι που σας δίνω σήμερα, με την ένταση του ήχου αρκετά ψηλά και χορέψτε μαζί τους για να κάψετε έτσι όλοι μαζί λίγο από το στρες σας. Στη συνέχεια φτιάξτε και πιείτε ένα φρέσκο φρουτοχυμό ή φάτε ένα φρούτο και πιείτε ένα ποτήρι νερό. Αγκαλιαστείτε, φιληθείτε και ξαναγυρίστε όλοι στις ασχολίες σας.
Η απόδοσή σας σε ότι κάνετε αμέσως μετά θα είναι καλύτερη, πιστέψτε με, και η υγεία όλων σας θα έχει ωφεληθεί πολύ. Μην αφήνετε τα στρες της ζωής να σας την καταστρέψουν γιατί είναι ότι πολυτιμότερο έχετε.
Με αγάπη
                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.