Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ (3)

Γεια σας φίλοι μου
Σήμερα θα σας δώσω έναν ακόμη οραματισμό που στοχεύει στην μείωση των αρνητικών μας συναισθημάτων και την απαλλαγή μας από υποσυνείδητους φόβους, τύψεις και αγωνίες που καταστρέφουν σιγά-σιγά όχι μόνον την υγεία μας αλλά και τη ζωή μας αφού εξ αιτίας τους η συμπεριφορά μας, ασυνείδητα, μας οδηγεί σε δρόμους διαφορετικούς από αυτούς που πραγματικά θα θέλαμε να πάρουμε στη ζωή .
Μείωση αρνητικών συναισθημάτων
Καθήστε αναπαυτικά και χαλαρώστε με την άσκηση που σας έχω δώσει γι αυτό τον σκοπό στην «ενεργειακή εναρμόνιση 1» ή ενεργειακή  εναρμόνιση 2» (ετικέτα : ενεργειακή εναρμόνιση) ανάλογα με τον βαθμό εξάσκησής σας μέχρι τώρα.
Κλείστε μετά τα μάτια και δείτε στη οθόνη του νου σας ένα πολύ όμορφο μονοπάτι, με λουλούδια δεξιά και αριστερά, πεταλούδες και πουλιά που πετούν τριγύρω. Το μονοπάτι αυτό  σας οδηγεί μέσα από ένα πολύ όμορφο  δάσος σαν αυτά που εικόνες τους υπάρχουν στο τελευταίο μουσικό χαλαρωτικό βίντεο που σας έδωσα πριν λίγες ημέρες, ή σαν αυτό που η φωτογραφία του υπάρχει στην αρχή αυτής της ιστοσελίδας, σε ένα ξέφωτο.
Στο ξέφωτο αυτό υπάρχει μία μικρή λίμνη με ένα μικρό καταρράκτη που πέφτει από ψηλά.
Το νερό είναι ζεστό και βλέπετε τους αχνούς τριγύρω. Πλησιάζετε κοντά, νοιώθετε την υγρασία και τη ζεστασιά. Η θερμοκρασία του νερού είναι η ιδανική για εσάς.
Βγάζετε τα ρούχα σας, μπαίνετε μέσα στον νερό και στέκεστε κάτω από τον μικρό καταρράκτη. Νοιώθετε το ζεστό νερό να σας ξεπλένει από τη κορυφή μέχρι τα νύχια. Το νιώθετε να κυλάει επάνω σας από το κεφάλι μέχρι τα πόδια και να παρασύρει μαζί του κάθε αγωνία, τύψη, φόβο ή οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα υπάρχει κρυμμένο στα βάθη της ψυχής σας. Σας καθαρίζει, σας απελευθερώνει…..
Όποτε νοιώσετε έτοιμοι, βγαίνετε από το νερό και καθώς νοιώθετε ελαφριοί σαν πούπουλα και πεντακάθαροι σωματικά και ψυχικά,  σηκώνετε τεντωμένα τα δυο χέρια σας προς το φως του ήλιου που σας φωτίζει από ψηλά και νοιώθετε τη ζεστασιά του να σας τυλίγει, να σας στεγνώνει, να σας προσφέρει θαλπωρή, ενέργεια και ηρεμία. Φέρτε στη συνέχεια το φως αυτό και τη ζεστασιά με τα χέρια σας στη καρδιά σας. Νοιώστε το στήθος σας να γεμίζει τώρα από αυτό το φως εκεί που πριν κρυβόντουσαν σκέψεις και συναισθήματα αρνητικά.
Απολαμβάνετε για λίγο αυτή τη ζεστασιά και την ηρεμία και όταν νοιώσετε έτοιμοι, πάρτε μία βαθιά ανάσα, μετρήστε από το 1 έως το 5 αργά, ανοίξτε τα μάτια σας  και γυρίστε στην πραγματικότητα.
Να είστε βέβαιοι πως θα μπορέσετε να την αντιμετωπίσετε πολύ καλύτερα τώρα….
Με αγάπη                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.