Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Η απομόνωση και εμείς

Γεια σας φίλες και φίλοι
Μην αφήσετε τον εγκλεισμό σας στο σπίτι, λόγω των μέτρων για την επιδημία του κορονοϊού να χαλάσει τη διάθεσή σας και να σας δημιουργήσει άγχος. Δείτε αυτή την κατάσταση σαν ευκαιρία για να κάνετε πράγματα που δεν είχατε τον χρόνο να κάνετε στις προηγούμενες συνθήκες της ζωής σας και ευχαριστηθείτε το.
Διάβασμα, χαλαρωτικές αναπνοές και περισυλλογή, μαγείρεμα και καλύτερη διατροφή όλης της οικογένειας, άσκηση για βελτίωση της σωματικής μας κατάστασης, συζητήσεις και ομαδικά επιτραπέζια παιχνίδια, που θα φέρουν κοντά τα μέλη της οικογένειας, είναι πράγματα που θα βοηθήσουν αυτή η επιδημία να μας ωφελήσει αντί να μας καταστρέψει. 
Με καλή διάθεση και ενέργεια αρμονική, όλα θα πάνε καλύτερα στη ζωή μας, γιατί οι καταστάσεις που ζούμε δεν είναι παρά ενεργειακοί συντονισμοί, αφού τα πάντα είναι ενέργεια, σύμφωνα με την φυσική.
Ένα μικρό βίντεο που παίχτηκε πρόσφατα στην Ελληνική τηλεόραση, θα σας βοηθήσει να ασκηθείτε εύκολα στο σπίτι, όχι μόνον εσείς αλλά και τα παιδιά σας. Θα το βρείτε στην πιο κάτω διεύθυνση: 

Με αγάπη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.