Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ολιστική ή ενοποιημένη ιατρική/Αναγεννητική ιατρική (13)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ + ΕΠΙΓΕΝΕΤΙΚΗ = Θ Α Υ Μ Α Τ Α !!!


Γεια σας φίλες και φίλοι μου
Για το θέμα της αναγεννητικής ιατρικής σας έχω μιλήσει σε προηγούμενες δημοσιεύσεις (κλικ εδώ, εάν θέλετε να δείτε το πρώτο άρθρο της σειράς). Είναι ένας καινούργιος κλάδος της ιατρικής που πρόκειται να προσφέρει πολλά σε αυτή την επιστήμη και την υγεία του κόσμου γενικότερα. Επιστήμονες προσπαθούν, και το καταφέρνουν όλο και περισσότερο, να φτιάξουν νέα υγιή κύτταρα διαφόρων ιστών και οργάνων του σώματός μας, από τα λεγόμενα αρχέγονα κύτταρα, αυτά δηλαδή από τα οποία ξεκίνησε να δημιουργείται ο οργανισμός μετά την ένωση του ωαρίου με το σπερματοζωάριο μέσα στη μήτρα της μητέρας.
Αυτά τα αρχικά κύτταρα, έχουν μέσα στο DNA τους (στα γονίδιά τους δηλαδή) όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να δημιουργηθούν τα διάφορα κύτταρα του οργανισμού. Όσο όμως τα κύτταρα πολλαπλασιάζονται και εξειδικεύονται φτιάχνοντας τους  διάφορους ιστούς  και τα όργανα του σώματος, πολλά από τα γονίδια αυτά παύουν να λειτουργούν και μένουν να λειτουργούν μόνον αυτά που είναι αναγκαία για τα κύτταρα του συγκεκριμένου οργάνου, προκειμένου να μπορούν να κάνουν τις απαραίτητες για  το όργανο αυτό εργασίες.
Η πληροφορία δεν χάνεται, παραμένει στα γονίδια των κυττάρων, παύει όμως να είναι ενεργή. Δεν λειτουργεί δηλαδή.

Μία άλλη όμως νέα επιστήμη για την οποία επίσης σας έχω μιλήσει παλαιότερα (κλικ εδώ) η Επιγενετική, έχει πια αποδείξει πως, δεν είμαστε αιχμάλωτοι των γονιδίων μας. Τα γονίδιά μας αλλάζουν ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται.

Συνταιριάζοντας τα νεότερα επιτεύγματα αυτών των δύο επιστημών, ένας ερευνητής καθηγητής πανεπιστημίου της Ιταλίας, ο  Dr. Carlo Ventura, M.D., Ph.D., έχει προσπαθήσει να αναπρογραμματίσει ώριμα κύτταρα διαφόρων ιστών, εκθέτοντάς τα σε μαγνητικά πεδία και άλλες επιδράσεις (αλλάζοντας δηλαδή το περιβάλλον των κυττάρων αυτών) να τα κάνει και πάλι αρχέγονα, (να τους ξαναθυμίσει, με λίγα λόγια τις ικανότητες που είχαν τα γονίδιά τους και που στη συνέχεια έμειναν ανενεργείς) και στη συνέχεια να τα κάνει αυτά να πολλαπλασιαστούν και να μετατραπούν σε ώριμα κύτταρα του ιστού από τον οποίο προήρθαν, επιδιορθώνοντας έτσι όποιες βλάβες μπορεί να έχει αυτός υποστεί. 

Τα πειράματά του τα έχει κάνει εκθέτοντας τα κύτταρα σε διάφορες ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες, πολύ χαμηλής συχνότητας και ισχύος.  Όπως λέει ο ίδιος, έχει κάνει πειράματα και με τις συχνότητες των 2,4 GH,που είναι περίπου όμοιες με αυτές  με τις οποίες λειτουργεί το διαδίκτυο ανά τον κόσμο.
Έχει κάνει πειράματα και με δονήσεις ήχου και νερού.
Είναι πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα, όπως λέει ο ίδιος, μοιάζει με ταξίδι πίσω στο χρόνο. Γιατί επηρεάζοντας έτσι τα κύτταρα ενός ιστού, μπορεί να τα ξαναγυρίσει χρονικά πίσω στην κατάσταση που μπορούσαν αυτά να δημιουργήσουν όποιον ιστό του σώματος χρειαζόταν, θυμίζοντάς τους, κατά κάποιον τρόπο, τις ικανότητές τους, και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν αυτές τις ικανότητές τους θεραπεύοντας ιστούς που το έχουν ανάγκη.

Το ενδιαφέρον σε αυτές τις έρευνες του Ιταλού ερευνητή, είναι ότι χρησιμοποιεί για τους σκοπούς των πειραμάτων του ηλεκτρομαγνητικές ενέργειες, χαμηλής έντασης και συχνότητας. Γνωρίζουμε όμως τώρα από τις νεότερες γνώσεις της βιολογίας, πως τέτοιες ενέργειες παράγει το σώμα μας. Είναι αυτές που το κρατούν ζωντανό. Αυτές οι ενέργειες εκπέμπονται και από τα χέρια μας. Και επηρεάζονται οι ενέργειες αυτές  από τα συναισθήματά μας!!! Όσο περισσότερο θετικά είναι αυτά, τόσο πιο αρμονικές είναι οι ενέργειες αυτές και πιο αποτελεσματικές, όπως πολλές φορές σας έχω αναλύσει, στα άρθρα της ενεργειακής εναρμόνισης. 

Αντιλαμβάνεστε τώρα τον τεράστιο ρόλο της σωστής διαχείρισης των συναισθημάτων μας; Αντιλαμβάνεστε πόσο φυσικές αρχίζουν να φαίνονται σιγά-σιγά μέσα από τις ανακαλύψεις της νεότερης επιστήμης, κάποιες περιπτώσεις που, από άγνοια μέχρι τώρα, έχουμε ονομάσει θαύματα;;;

Με αγάπη

Πηγή: http://www.heartmath.org/templates/ihm/downloads/pdf/webinars/transcripts/dna-and-cell-reprogramming-transcript.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.