Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Covid-19, 5G και στρες

Γεια σας φίλες και φίλοι μου


Ασχολούμαι εντατικά με την έρευνα του στρες επί 15 χρόνια. Τα αποτελέσματα της έρευνάς μου τα έχω καταθέσει σε τέσσερα μέχρι τώρα βιβλία, ενώ ένα ακόμη βρίσκεται υπό συγγραφή…

Μπορώ, νομίζω, να λέω πια με σιγουριά κάποια πράγματα που αφορούν το στρες, χωρίς καμία αμφιβολία. Το πιο σημαντικό που θέλω να πω και αφορά την εποχή μας, είναι το θέμα της αντοχής μας στο στρες. Από αυτή την αντοχή εξαρτάται η υγεία και η ζωή μας ολόκληρη. Γιατί στρες (περιβαλλοντικά και ψυχικά) δεν θα πάψουν να υπάρχουν στη ζωή μας. Η πρόοδος η τεχνολογική της εποχής αυξάνει κατά πολύ τα περιβαλλοντικά στρες (ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες, χημικά στις τροφές και την ατμόσφαιρα κ.λπ), ενώ ιοί και μικρόβια δεν θα πάψουν να υπάρχουν γύρω μας όσο υπάρχει η γη μας.

Αυτή τη στιγμή, ο άνθρωπος φορτώνει το περιβάλλον με περισσότερα χημικά (γεωργικά φάρμακα, ψεκασμοί με εντομοκτόνα κ.λπ) και μεγαλύτερες ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες (5G). Και αντί να ασχολείται όλος ο πλανήτης με αυτά,

κανένα μέτρο δεν παίρνεται για την γεωργία, ενώ κεραίες 5G μπαίνουν παντού.  Όλο τα βάρος της ενημέρωσης από κυβερνήσεις και ΜΜΕ πέφτει στον ιό της εποχής και τα εμβόλια, καταστρέφοντας την οικονομία με τα «λοκ ντάουν» και οδηγώντας τον κόσμο σε απόγνωση. Μοιάζει λίγο με θέατρο παραλόγου αυτό που ζούμε αυτή την εποχή.

Για τον ιό, αυτόν και οποιονδήποτε άλλον, το μόνον που χρειάζεται είναι ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα, γιατί ο ανθρώπινος οργανισμός έχει μάθει να συμβιώνει με ιούς από τότε που γεννήθηκε πάω σε τούτη τη γη. Κομματάκια δικού τους γενετικού υλικού (DNA και RNA) υπάρχουν μέσα στο DNA μας από χρόνια και υπάρχει μάλιστα η άποψη πως έχουν βοηθήσει στην εξέλιξή μας. Αντίθετα για τις ακτινοβολίες, χρειάζεται να περάσουν χρόνια για να προσαρμοστεί ο ανθρώπινος οργανισμός σε αυτές, ώστε να μην επηρεάζουν τη λειτουργία του. Στο μεταξύ πολλοί θα αρρωστήσουν και θα πεθάνουν εξ αιτίας τους, δίχως κανείς να το έχει αυτό αντιληφθεί, δυστυχώς…

Το γερό ανοσοποιητικό εξασφαλίζεται αυξάνοντας την αντοχή του οργανισμού μας στην αντίδραση του στρες. Σας ξαναθυμίζω λοιπόν, γι' άλλη μια φορά, πως η αντοχή μας αυτή αυξάνει με:

  • Σωστή διατροφή (λαχανικά, φρούτα, ξηροί καρποί, αναποφλοίωτοι σπόροι, όσπρια και λιπαρά ψάρια) και Γείωση (επαφή με γυμνά πόδια με τη γη, χορτάρι, άμμο, θάλασσα)
  • Άσκηση (τουλάχιστον ½ ώρα την ημέρα επί πέντε ημέρες/ εβδομάδα)
  • Γέλιο
  • Συχνή επαφή με τη φύση και με φίλους
  • Συχνή χαλάρωση (ασκήσεις που σταματούν την αντίδραση του στρες και ενισχύουν την δράση του νεύρου της χαλάρωσης -πνευμονογαστρικό-)
  • Εξάσκηση στη διαχείριση συναισθήματος (ασκήσεις ενεργειακής ψυχολογίας, ύπνωση, διαλογισμός, προσευχή)

Με αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.