Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Υλοποίηση επιθυμιών

"Το θαύμα έγινε!
Εγκρίθηκε η εκπαίδευση υπαλλήλων και κρατουμένων των φυλακών της Κέρκυρας στη σωστή διαχείριση του στρες με τη βοήθεια του διευθυντή του σχολείου δεύτερης ευκαιρίας των φυλακών, κου Κυριάκου Κωλέση!
Η λέξη «ευγνωμοσύνη» είναι πολύ λίγη για να δηλώσει το συναίσθημα που έχει πλημμυρίσει τη καρδιά μου! "


Έ Ναι!
Οι επιθυμίες μας υλοποιούνται. Δεν χωράει καμία αμφιβολία. 
Ο χρόνος είναι αυτός που μας μπερδεύει και κάνει τους πιο ανυπόμονους να απογοητεύονται. Είναι όμως και ο χρόνος κατασκεύασμα του δικού μας νου, όπως και οι επιθυμίες...
Άρα... πρέπει να τα δεχόμαστε όλα ως "καλά καμωμένα".
Η ζωή μας όλη δεν είναι παρά μία εικονική πραγματικότητα* φτιαγμένη από το νου μας για να βοηθηθεί η πνευματική μας εξέλιξη. Είναι απαραίτητες, δηλαδή, οι όποιες δυσκολίες και ταλαιπωρίες ο καθένας μας βιώνει
γι αυτή την ατομική εξέλιξη που οδηγεί στην εξέλιξη ολόκληρου του είδους σιγά-σιγά.
Δεν είμαστε μαζοχιστές... Δεν επινοούμε ταλαιπωρίες και εχθρούς μόνο και μόνο για να υποφέρουμε. Τα επινοούμε για να "παιδευόμαστε', με την ουσιαστική έννοια της λέξης. Για να εκπαιδευόμαστε. δηλαδή. 

Δύσκολο πολύ το ταξίδι του ανθρώπινου είδους στη γη. Δύσκολο και μαγευτικό, συνάμα, για όποιον μπορεί να το δει σαν εκπαιδευτικό ταξίδι. Αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Δεν είναι εύκολο μέσα σε αυτή την ψεύτικη υλική πραγματικότητα να διακρίνει καθένας την άχρονη ενοποιημένη Αλήθεια. Χρειάζεται να βιώσει πολλές δυσκολίες ο άνθρωπος για να κατανοήσει την ματαιότητα της ύλης, καθώς και τη δυαδικότητα που την χαρακτηρίζει και δημιουργεί τόση αντιπαλότητα, φόβο και κακία. 
Η ευκολία να υλοποιεί ο άνθρωπος ότι σκέφτεται, δεν γίνεται κατανοητή, παρά μονάχα μετά από επανειλημμένα μαθήματα-εμπειρίες. Μόνον αφού ταλαιπωρηθεί αρκετά με αυτές τις υλοποιήσεις που έχει κάνει επί χρόνια ασυνείδητα, μπορεί να διακρίνει την τεράστια  δύναμη που κρύβει μέσα του και να την χρησιμοποιήσει συνειδητά για το καλό τόσο το δικό του όσο και των άλλων.

Εύχομαι όσο το δυνατόν γρηγορότερα η ανθρωπότητα να ωριμάσει από τα λάθη της και να οδηγηθεί στο επόμενο στάδιο εξέλιξής της! 

Ας βάλουμε ο καθένας μας το δικό του μικρό λιθαράκι σε αυτό, αναλαμβάνοντας την ευθύνη μας για όσα βιώνουμε και μπαίνοντας συχνά σε σιωπή για να επικοινωνούμε με την πνευματική μας φύση και να οδηγούμαστε με μεγαλύτερη ευκολία στη λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Θα συνειδητοποιήσουμε έτσι και την δύναμη της υλοποίησης που κρύβεται σε κάθε μας σκέψη...

Με αγάπη

* Αυτή είναι η άποψη της νέας φυσικής της λεγόμενης "κβαντικής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.