Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Η πραγματική μας φύση!


Είμαστε υλικά όντα, και σύμφωνα με την επιστήμη, αυτό σημαίνει ότι είμαστε μπάλες πολύ πυκνής ενέργειας. Είμαστε ενέργεια, απορροφούμε ενέργεια από το περιβάλλον και εκπέμπουμε σε αυτό και πάλι ενέργεια… Έτσι υλοποιείται η ζωή μας.
Τα πάντα εξαρτώνται από την ενέργειά μας.  Όσο πιο αρμονική (δική μου έκφραση για την κατανόηση της λέξης coherent=συνεκτική) είναι αυτή, τόσο καλύτερη η υγεία και η ζωή μας. Και αυτό που την επηρεάζει, είναι τα συναισθήματά μας, μέσα από την επίδραση που
αυτά ασκούν, στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της καρδιάς μας.
Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που παράγεται από την καρδιά μας (εξ αιτίας του ηλεκτρισμού που παράγουν τα κύτταρά της) είναι το μεγαλύτερο και δυνατότερο του σώματος και είναι αυτό που επηρεάζει όλες τις ενέργειες που υπάρχουν σε αυτό, όπως πολλές φορές σας έχω εξηγήσει.
Η απόφαση να διατηρεί κάποιος το συναίσθημά του μόνιμα θετικό, είναι μια απόφαση πολύ σοβαρή για τη ζωή. Αυτή είναι η έννοια της «άδολης συμπαντικής αγάπης». Αυτό σημαίνει το «ο Θεός είναι αγάπη».
Όλα τα θετικά συναισθήματα έχουν σαν βάση τους την αγάπη (συμπόνια, ευγνωμοσύνη  κ.λπ) και γι αυτό βοηθούν την υγεία και τη ζωή μας. Δεν έχει καμία σημασία αν είναι κάποιος θρησκευόμενος ή όχι. Σημασία έχει τι συναισθήματα κυριαρχούν μέσα του.

Αν ένα θρησκευόμενο άτομο, πιστεύει και προσεύχεται στον Θεό του, αλλά παράλληλα παιδεύουν την ψυχή του αρνητικά συναισθήματα, λόγω καταστάσεων που βιώνει, δεν θα μπορέσει να αλλάξει την κατάστασή του με τις προσευχές του.
Αντίθετα ένα μη θρησκευόμενο άτομο που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις της ζωής του θετικά ( πιστεύοντας πως έχει τη δύναμη και μπορεί να τις αλλάξει ), που δεν αναλώνεται στο να μισεί ή να σχεδιάζει εκδίκηση για άτομα που τον έχουν βλάψει, που δεν λυπάται για τις ατυχίες του αλλά τις βλέπει σαν μαθήματα που θα το οδηγήσουν σε καλύτερη δράση στο μέλλον  και είναι γεμάτο θετικά συναισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης για όσα ήδη έχει και όσα σκοπεύει να δημιουργήσει, μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε του επιθυμία.

Γιατί η ζωή είναι ενέργεια. Και το θετικό συναίσθημα είναι αυτό που την δημιουργεί σύμφωνα με τις επιθυμίες μας, γιατί κάνει την ενέργειά μας αρμονική (coherent). Της δίνει δηλαδή την δύναμη που χρειάζεται για να υλοποιεί.
Δεν είναι εύκολο, το γνωρίζω, να απαλλαγεί κάποιος από τα αρνητικά του συναισθήματα, ιδιαίτερα όταν αυτά έχουν δημιουργηθεί, λόγω συνθηκών, από την παιδική του ηλικία. 
Αυτό είναι το μεγαλύτερο σχολείο για τον άνθρωπο. Να πάψει να βλέπει, στον καθρέφτη της ψυχής του,  τον εαυτό του σαν τραυματία του παρελθόντος, αλλά αντίθετα να βλέπει μέσα σε αυτόν τον ευτυχισμένο ενήλικα του μέλλοντος που επιθυμεί. 
Μόνον έτσι, θα μπορέσει να αλλάξει την υγεία και τη  ζωή του. Ότι έχει συμβεί, έχει πια τελειώσει. Είναι ένα παρελθόν, που μόνο εμπειρία και εκπαίδευση προς την θετικότητα θα έπρεπε να μας δίνει. Και όμως οι περισσότεροι μένουν προσκολλημένοι στα διάφορα αρνητικά συμβάντα της ζωής τους, καταστρέφοντας έτσι και τη ζωή που έχουν μπροστά τους.

Είναι άδικο αυτό, γιατί, είναι πραγματικά μοναδική ετούτη η ευκαιρία που μας έχει δοθεί, να ζούμε σε ένα παραδεισένιο πλανήτη και να έχουμε τη δύναμη να δημιουργούμε επάνω του καταστάσεις που ονειρευόμαστε!  
Όλοι έχουμε αυτή τη δύναμη μέσα μας! Αυτή είναι η πραγματική μας φύση! Χρειάζεται μόνο να το γνωρίζουμε και να το πιστεύουμε.

Με αγάπη                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.