Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Η έρευνα της επίδρασης της συνείδησης στην ύλη


Η λέξη psychotronics αναφέρεται σε εργαλεία (tron) που λειτουργούν με τον νου ( psycho= ψυχή) μέσω της σκέψης. Ο όρος δημιουργήθηκε στη Τσεχοσλοβακία το 1960. Από τότε και μετά, πολλοί ερευνητές  έχουν ασχοληθεί με την δημιουργία τέτοιων μηχανημάτων. Αντίθετα με τα συνηθισμένα μηχανήματα, αυτά εξαρτώνται απόλυτα από τον διαχειριστή τους και τη δική του πρόθεση και έχουν δείξει μέχρι τώρα, θετικά αποτελέσματα σε ανθρώπους, ζώα, φυτά και σε διάφορες διαδικασίες.

Στις μέρες μας, έχει δημιουργηθεί η Αμερικανική ένωση psychotronics, (US Psychotronics Association USPA-) για την έρευνα και την εφαρμογή της
επιστήμης και της τεχνολογίας στις αλληλοεπιδράσεις του νου, της ύλης, του πνεύματος, της συνείδησης και των δυνάμεων γενικά της φύσης και της ζωής.

Η λειτουργία της USPA προκαλεί τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τον κόσμο η κλασική επιστήμη, γιατί ασχολείται με την δύναμη που έχει η συνείδηση να αλληλεπιδρά με τον φυσικό κόσμο, πράγμα που δεν κάνει εκείνη. Ωστόσο μέχρι τώρα, αρκετές επιστημονικές και μη έρευνες έχουν δείξει πως η συνείδηση δεν είναι απλά ένας παθητικός παρατηρητής, όπως πιστεύει η κλασική επιστήμη.

Στα μέλη της ένωσης USPA περιλαμβάνονται πρωτοπόροι επιστήμονες που κάνουν έρευνες για την επίδραση της πρόθεσης και της θεραπείας μέσω χαμηλής ενέργειας σε συστήματα όπως η δομή του νερού και η μνήμη του,  η ανάπτυξη φυτών και η ακεραιότητα του DNA.
Περιλαμβάνονται επίσης επιστήμονες που ερευνούν την ηλεκτρομαγνητική μόλυνση του περιβάλλοντος,  ενεργειακοί θεραπευτές, διαισθητικά άτομα που θεραπεύουν επιδρώντας κατευθείαν στο βιοπεδίο δίχως εργαλεία και άλλοι πολλοί, που παρά τις πολύ διαφορετικές τους ασχολίες, είναι άτομα που έχουν κοινά, το ανοιχτό μυαλό και την ανάγκη της διερεύνησης της φύσης, της συνείδησης και του ανθρώπινου δυναμικού.

Η   Beverly Rubik, βιοφυσικός και καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Energy medicine Un. της Αμερικής, μιλάει αναλυτικά για την ένωση αυτή σε βίντεο στο Youtube (κλικ εδώ) για όσους θα ήθελαν να ακούσουν περισσότερες σχετικές πληροφορίες.

Η USPA οργανώνει ετήσια συνέδρια εδώ και κάποια χρόνια, στα οποία ακούγονται πολύ ενδιαφέροντα ερευνητικά αποτελέσματα.


Η επιστήμη προχωράει, ο ρόλος της συνείδησης αποδεικνύεται όλο και πιο σημαντικός και η τεχνολογία έχει αρχίσει να βοηθάει και αυτή σε τούτη την απόδειξη.


Με αγάπη
                                                                              
Πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.