Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

ΔΑΙΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ (18)

Γεια σας φίλες και φίλοι
Στις αρχές αυτού του μήνα είχα ανεβάσει στο κανάλι μου στο Youtube ένα μικρό βίντεο με το ερώτημα "ποιος ή ποια είμαι πραγματικά", για σκέψη και προβληματισμό. 
Δεν υπήρξε από μέρους εκείνων που το παρακολούθησαν μέχρι τώρα ανταπόκριση ώστε να ανοίξει μια μικρή συζήτηση επάνω στο θέμα  αυτό, που θα μπορούσε να δώσει τροφή σε σκέψεις και προβληματισμούς και σε άλλους. Κάποια μικρή προσπάθεια που έγινε στο Facebook τελείωσε άδοξα, και παρερμηνεύθηκαν οι προθέσεις μου. 
Επειδή καταλαβαίνω λοιπόν πως είναι αρκετά δύσκολο να διαφωνεί ή να συμφωνεί κανείς για τέτοια φιλοσοφικά θέματα με σοβαρά επιχειρήματα εάν δεν έχει ασχοληθεί μέχρι τώρα με το θέμα, αποφάσισα να ανεβάσω ένα καινούργιο μικρό βίντεο με τις δικές μου σκέψεις και προβληματισμούς επάνω σε αυτό το ερώτημα, που μπορεί να γίνουν αιτία για περισσότερη σκέψη και προβληματισμό και από εσάς. Δεν έχει σημασία εάν διαφωνείτε ή συμφωνείτε, σημασία έχει να προβληματισθείτε επάνω σε αυτό το θέμα, όσοι ανάμεσά σας δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα.

Η προσπάθεια ανακάλυψης του εαυτού, εκτός του ότι επηρεάζει τα συναισθήματά μας,  είναι μία διαδικασία που επιδρά πολύ στον τρόπο που βλέπουμε όχι μόνον τον εαυτό μας αλλά και τους άλλους. Αλλάζουν έτσι  οι συμπεριφορές μας και τα αποτελέσματα που αυτές έχουν στη ζωή μας.
Το ποιος ή ποια είμαι πραγματικά, είναι ένα ερώτημα λοιπόν, επάνω στο οποίο αξίζει να σταθεί κανείς και να προβληματισθεί, τόσο για την καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων του, όσο και για την πραγματοποίηση των, βαθιά μέσα στη ψυχή κρυμμένων,  επιθυμιών του στη ζωή.Δημοσίευση σχολίου

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.