Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017

Νέος κύκλος σεμιναρίων του ΕΛ.ΙΝ.Α.Σ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ένας νέος κύκλος σεμιναρίων αρχίζει τον Οκτώβριο στο ΕΛ.ΙΝ.Α.Σ με θέμα το στρες και την αντιμετώπισή του. Στον νέο αυτό κύκλο σεμιναρίων  περιέχονται  όλες οι σχετικές με το στρες νεότερες επιστημονικές πληροφορίες , που εξηγούν το πώς και γιατί αρρωσταίνουμε και επομένως και το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την υγεία μας.
ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ!
Γιατί…
Στρες δεν είναι μόνο το άγχος, όπως οι περισσότεροι νομίζουν. Στρες είναι κάθε παράγοντας περιβαλλοντικός, φυσικός ή ψυχικός που αποδιοργανώνει την ισορροπία του οργανισμού μας.
Η αποδιοργάνωση αυτή οδηγεί όχι μόνον σε όλες, σχεδόν, τις γνωστές μας ασθένειες (καρκίνο, αυτοάνοσα νοσήματα, διαβήτης, υπέρταση , καρδιοπάθειες κ.λπ) αλλά και σε αποδιοργάνωση της ζωής μας, γιατί επηρεάζει την ενεργειακή κατάσταση του οργανισμού.
Με την καινούργια φυσική, ξέρουμε τώρα πως το σώμα μας είναι πυκνή ενέργεια και όσο πιο οργανωμένη είναι αυτή η ενέργεια και αρμονική, τόσο καλύτερη η υγεία και η ζωή μας.
Η ενεργειακή μας κατάσταση επηρεάζεται από τις περιβαλλοντικές συνθήκες, αλλά περισσότερο ακόμη από τη ψυχική μας κατάσταση. Τα συναισθήματά μας παίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή  και την υγεία, γι αυτό και πρέπει να μάθουμε να τα αναγνωρίζουμε και να τα διαχειριζόμαστε σωστά.
Μπορούμε να πάρουμε στα χέρια μας την υγεία και τη ζωή μας όταν μάθουμε να διαχειριζόμαστε σωστά τα στρες της ζωής τόσο τα περιβαλλοντικά όσο και τα ψυχικά με την ανάπτυξη συναισθηματικής νοημοσύνης.
Τα σεμινάρια αυτό βοηθώντας στην κατανόηση όλων αυτών των εννοιών  προσφέρουν μεγάλη βοήθεια στη βελτίωση της υγείας και της ζωής.

1ο Σεμινάριο  

Θέμα: Τα νεότερα δεδομένα σχετικά με την επίδραση του στρες στη λειτουργία του οργανισμού και τη δημιουργία των ασθενειών. Πώς αυξάνεται η αντοχή στα στρες και ο σημαντικός ρόλος της αντίληψης.

 Ομιλήτρια : Δρ Ελένη Τσουκαλή

Κέρκυρα  Κυριακή 8 Οκτωβρίου 18.00 – 21.00  (Ζαφειροπούλου 17-19 3ος όροφος)
Αθήνα  Σάββατο 21 Οκτωβρίου 18.00 - 21.00 (Κασομούλη  86 1ος όροφος Ν.Κόσμος)

Δηλώσεις συμμετοχής - πληροφορίες  6932665878

Οι φίλοι που ζουν στην Βόρειο Ελλάδα, εάν επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη, μπορούν να ενημερώσουν στο πιο πάνω τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.