Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Νερό και γήινη αντήχηση διατηρούν τη ζωή (24)

Γεια σας φίλες και φίλοι
Ο Διευθυντής έρευνας του Ινστιτούτου Heartmath της Αμερικής και ο Ιταλός καθηγητής του πανεπιστημίου της Μπολόνια Dr. Carlo Ventura, M.D., Ph.D ανακοίνωσαν ένα πολύ ενδιαφέρον πείραμα σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο, πρόσφατα, με τον τίτλο «DNA and Cell Reprogramming».

Ερευνητές έβαλαν DNA σε δοκιμαστικό σωλήνα που περιείχε νερό και άφησαν το σωλήνα αυτόν στην επίδραση μαγνητικού πεδίου με συχνότητα  ίδια με αυτήν της αντήχησης της γης (φαινόμενο Schumman*). Παρατήρησαν αργότερα,
πως ο δοκιμαστικός σωλήνας εξέπεμπε ένα ηλεκτρομαγνητικό σήμα.

Δίπλα σε αυτόν το δοκιμαστικό σωλήνα, οι ερευνητές τοποθέτησαν δύο ακόμη δοκιμαστικούς σωλήνες. Ο ένας περιείχε μόνον νερό, και ο άλλος, νερό μέσα στο οποίο υπήρχαν δομικά στοιχεία του DNA ( τα βασικά συστατικά, δηλαδή, από τα οποία είναι φτιαγμένο το DNA).                                


Μετά από 18-24 ώρες κάτι το εκπληκτικό παρατηρήθηκε. Ο δεύτερος σωλήνας που περιείχε μόνον νερό, άρχισε να εκπέμπει και αυτός ηλεκτρομαγνητικό σήμα, ενώ στον τρίτο σωλήνα, τα δομικά στοιχεία του DNA δημιούργησαν ένα καινούργιο DNA, όμοιο με αυτό που υπήρχε στον πρώτο σωλήνα!

Αυτό κατά τον Ventura σημαίνει πως με κάποιο τρόπο οι νανοδομές του νερού και η ηλεκτρομαγνητική αντήχηση μπορούν να διατηρούν και να διαδίδουν την δημιουργία DNA. Κάτι που εξηγεί την διατήρηση και επέκταση της ζωής στη γη.
Πολύ ενδιαφέρον! Δεν βρίσκετε ;

Και μην ξεχνάμε, πως το σώμα μας αποτελείται κατά 75% από νερό. Οπότε, μία αλλαγή του DNA πανεύκολα μέσα σε 24 ώρες μπορεί να μεταδοθεί από το ένα κύτταρο στο άλλο. Αυτό ίσως εξηγεί και τις αυτόματες ιάσεις που παρατηρούνται από την μία ημέρα στην άλλη, σε άτομα με βαριά νοσήματα, όπως ο καρκίνος, και μάλιστα σε προχωρημένα στάδια, που συνεχίζουν να προβληματίζουν την ιατρική κοινότητα... 


* Φαινόμενο Schumman ονομάζεται η εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από τη γη λόγω των κεραυνών που πέφτουν συνεχώς ανάμεσα στην ιονόσφαιρα και το έδαφός της, καθώς και λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας.

Πηγή:  https://www.heartmath.org/resources/downloads/dna-and-cell-reprogramming/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.