Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητές φίλες και φίλοι
Με πολλή χαρά σας ανακοινώνω πως το δεύτερο βιβλίο μου που με υπομονή περίμενε δύο χρόνια τώρα να εκδοθεί, βρίσκεται επιτέλους στο τυπογραφείο. Ο τίτλος του είναι "Πρακτικός οδηγός αντιγήρανσης και αντιμετώπισης του στρες". 
Πρόκειται για ένα βιβλίο με πολλές πρακτικές συμβουλές στα θέματα της διατροφής, και της άσκησης. Θα βρείτε εκεί απαντήσεις σε πολλές απορίες σας σχετικά με το κατά πόσο κάποιες τροφές είναι ή όχι καλές για την υγεία, όπως το θέμα της ζάχαρης, του καφέ, της σοκολάτας, των γαρίδων κ.ά.  
Θα βρείτε επίσης εκεί πολλές ασκήσεις χαλάρωσης και ενεργειακής εναρμόνισης καθώς και οραματισμούς που έχουν δημιουργήσει γνωστοί ψυχολόγοι, με τους οποίους μπορούν να οδηγηθούν βήμα-βήμα ακόμη και οι πιο αδαείς σε αυτά τα θέματα αναγνώστες σε χαλάρωση, ηρεμία και δημιουργική διάθεση.
Πολύ σύντομα θα μπορέσετε να το προμηθευθείτε, όσοι το επιθυμείτε, στα βιβλιοπωλεία και το διαδίκτυο.
Το βιβλίο αυτό συμπληρώνει το προηγούμενο ("Πώς να νικήσετε το στρες" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ από το 2010) δίνοντας τις απαραίτητες πρακτικές οδηγίες, περιέχει όμως και καινούργιες πληροφορίες, γιατί το θέμα του στρες, και όλα όσα σχετίζονται με την αντιμετώπισή του, βρίσκεται στο επίκεντρο της παγκόσμιας έρευνας στην εποχή μας και επομένως βιβλία σαν αυτά, που στηρίζονται σε αποτελέσματα ερευνών, χρειάζεται να ενημερώνονται συνεχώς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.