Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ενεργειακή εναρμόνιση-coherence/Ασκήσεις (6)


Καινούργιο βίντεο με άσκηση ενεργειακής εναρμόνισης 

Γεια σας φίλες και φίλοι μου
Ένα καινούργιο βίντεο ανέβασα στο YοuTube και στην σελίδα των ασκήσεων ενεργειακής εναρμόνισης σε αυτόν εδώ τον ιστότοπο. Πρόκειται για μία άσκηση ολοκληρωμένης χαλάρωσης, που συνδυάζεται με οραματισμούς διαχείρισης αρνητικών συναισθημάτων και ενίσχυσης του θετικού συναισθήματος της ευγνωμοσύνης. Στην άσκηση αυτή υπάρχει επίσης και οραματισμός που βοηθάει στην απαλλαγή από αρνητικές μνήμες ολόκληρης της ζωής μας που επηρεάζουν τη τωρινή ζωή και την εξέλιξή μας. 
Εάν κάποιοι νιώσετε άβολα με αυτή την άσκηση, ιδιαίτερα στην εικόνα της σκάλας και στο κατέβασμά της, δεν πειράζει. Ασκηθείτε λίγο περισσότερο με τις δύο πρώτες ασκήσεις της ενεργειακής εναρμόνισης που σας έχω δώσει στα αντίστοιχα βίντεο και αργότερα, προσπαθήστε ξανά. Εάν έχετε δουλέψει αρκετά την άσκηση με τον παιδικό εαυτό, θα μπορέσετε να προχωρήσετε εύκολα στη συνέχεια  στην καινούργια αυτή άσκηση. Αξίζει τον κόπο να το προσπαθήσετε, πιστέψτε με.
Θα απελευθερωθείτε σύντομα από επιδράσεις παλιές, και θα δείτε τη ζωή και τις σχέσεις σας με άλλα μάτια.
Θα σας ήμουν ευγνώμων εάν με ενημερώνατε, όσοι από εσάς ασκείστε συχνά, για τα αποτελέσματα που οι ασκήσεις που σας δίνω έχουν στη ψυχή και τη ζωή σας.
Να είτε πάντα καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.