Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Νέα σειρά σεμιναρίων


Νέα σειρά σεμιναρίων του ΕΛ.ΙΝ.Α.Σ για την περίοδο 2019 - 2020

Οι ασθένειες δεν δημιουργούνται τυχαία!
Η αντίδραση του στρες του οργανισμού ευθύνεται για τις περισσότερες από αυτές, εάν διαρκεί περισσότερο απ΄ όσο αντέχει ο οργανισμός και αν δεν γνωρίζει κάποιος πώς να την αντιμετωπίζει σωστά.
Αυτό έχει πια αποδειχθεί από τις επιστημονικές έρευνες. Η αντίδραση του στρες που είναι φτιαγμένη για να δυναμώνει τον οργανισμό και να τον κάνει ικανό να παλέψει με οποιαδήποτε απειλή, γίνεται καταστροφική όταν υπερβαίνει την αντοχή αυτού του οργανισμού.
Ο τρόπος αύξησης της αντοχής στα στρες της ζωής, είναι κάτι που θα έπρεπε όλοι να γνωρίζουν, είτε για να προστατεύσουν είτε για να καλυτερεύσουν την υγεία τους.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Αντιμετώπισης του Στρες (ΕΛ.ΙΝ.Α.Σ) έχει σαν έργο του την ενημέρωση του κόσμου στα θέματα αυτά και την προσπάθεια βελτίωσης της υγείας και της ζωής του, μέσα από μία ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του στρες που προτείνει.
Αν είστε υγιείς, σε αυτή τη σειρά σεμιναρίων θα μάθετε πώς να προφυλάξετε την υγεία την δική σας και των παιδιών σας, για πολλά χρόνια.
Εάν πάλι, πάσχετε από παχυσαρκία, καρδιοπάθεια, διαβήτη, υπέρταση, προβλήματα του πεπτικού, οστεοπόρωση, θυρεοειδοπάθεια, αυτοάνοσο νόσημα ή καρκίνο, αυτά τα σεμινάρια είναι για εσάς. 
Θα μάθετε σε αυτά πώς οδηγηθήκατε στην ασθένειά σας και πώς μπορείτε να βελτιώσετε την κατάστασή σας, ώστε να χρειάζεστε λιγότερα (ή και καθόλου) φάρμακα.

Η σωστή αντιμετώπιση του στρες οδηγεί σε βελτίωση κάθε ασθένειας, αλλά συγχρόνως προφυλάσσει τους υγιείς από το να αρρωστήσουν. Είναι επομένως απαραίτητο να την γνωρίζουν όλοι και να την εφαρμόζουν από νωρίς και στα παιδιά τους. 


Τις ημερομηνίες των νέων σεμιναρίων σε Κέρκυρα και Αθήνα μπορείτε να δείτε εδώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.