Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Η δύναμη της πρόθεσης

Γεια σας φίλες και φίλοι 
Για τον Bill Tiller, μηχανικό, καθηγητή του Στάνφορντ και την ενασχόλησή του με την καταγραφή της ανθρώπινης πρόθεσης σε μηχάνημα, σας είχα μιλήσει παλαιότερα. Αξίζει να διαβάσετε ξανά το άρθρο εκείνο, για να δείτε πώς οδηγήθηκε ο επιστήμονας αυτός στα σημερινά του πειράματα.

Ο Δρ Bill Tiller καθηγητής μηχανικής φυσικής, ήταν γνωστός επί πολλά χρόνια στους επιστημονικούς κύκλους για τις έρευνές του σχετικά με την κρυσταλλοποίηση.
Μετά την συνταξιοδότησή του, όμως, (επί χρόνια διαλογιζόμενος, όπως ο ίδιος λέει) αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με την ανθρώπινη συνείδηση και την μελέτη της επίδρασής της σε άψυχα και έμψυχα υλικά σώματα.

Ίδρυσε το ινστιτούτο "Institute for Psychoenergetic science" και ξεκίνησε έρευνες για την επίδραση της ανθρώπινης πρόθεσης σε άψυχα και έμψυχα υλικά σώματα.

Από τις έρευνές του έχει καταλήξει πως όχι μόνον μπορεί η ανθρώπινη πρόθεση να επηρεάσει την ύλη (όταν αυτή είναι αρκετά δυνατή ενεργειακά, μέσα από βαθιά αυτοσυγκέντρωση, -διαλογισμό-) αλλά και να καταγραφεί αυτή η πρόθεση με την μορφή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων σε συσκευή η οποία στη συνέχεια μπορεί να μεταφέρει αυτή  την πρόθεση σε έμψυχα ή άψυχα υλικά σώματα, και να τα επηρεάσει, όταν βρίσκεται κοντά τους, ή ακόμη και από απόσταση.

Τα πειράματά του έχει δημοσιεύσει σε επιστημονικά περιοδικά και πρόσφατα, έχει ξεκινήσει ένα νέο ερευνητικό πρόγραμμα, στο οποίο μπορεί να πάρει μέρος όποιος το θελήσει. Σε αυτό, με καταγεγραμμένη, στη συσκευή που έχει κατασκευάσει, πρόθεση αποστολής θετικής σκέψης για υγεία, θα αποστέλλει η ομάδα της έρευνας αυτό το μήνυμα  τακτικά για 18 μήνες στα σπίτια όσων δηλώσουν συμμετοχή, σε όποια περιοχή του κόσμου και αν βρίσκονται.
Πολύ ενδιαφέρον πείραμα.

Ο ίδιος λέει, πως παρά τις έρευνές του, δεν έχει ακόμη κατανοήσει τι ακριβώς μεταφέρεται μέσα από την συσκευή του. Δηλώνει πως δεν είναι κάποια από τις γνωστές μας μορφές ενέργειας (ηλεκτρισμός, μαγνητισμός, ηλεκτρομαγνητισμός). Όπως ισχυρίζεται σε δημοσιευμένες μελέτες του, πιθανόν επηρεάζεται η ενέργεια που συγκρατεί τα υλικά σωματίδια μεταξύ τους (ηλεκτρόνια και πυρήνας) και όχι τα ίδια τα υλικά σωματίδια.

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός, πως πολλοί από τους κλασικούς επιστήμονες, (μηχανικοί, φυσικοί, αστροφυσικοί, γιατροί, βιολόγοι) ανοίγουν πια τα φτερά της σκέψης τους σε πεδία που κάποτε θεωρούνταν «μεταφυσικά» και ξεκινούν έρευνες επιστημονικές προς απόδειξη της ύπαρξης δυνάμεων του ανθρώπου που επί χρόνια η κοινωνία προσπαθεί να τις κρατήσει σε ύπνωση …
Αλλάζουν οι καιροί !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.