Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Η πραγματοποίηση των στόχων

Η ζωή δεν παίζεται στα ζάρια, ούτε κερδίζεται με ευχές και παρακάλια. Τη ζωή την ζούμε λεπτό με λεπτό με βάση την ενέργεια που εκπέμπουμε. Αυτή η ενέργεια οδηγεί στην πραγματοποίηση των στόχων.

Είμαστε δονούμενα πυκνώματα ενέργειας μέσα σε μία «σούπα» ενεργειακή που κοχλάζει γύρω μας και συνεχώς δημιουργεί παρόμοια πυκνώματα, τα οποία στη συνέχεια διαλύει, για να φτιάξει καινούργια…
Θεωρώ πολύ «μικρό» και ανθρώπινο, το να πιστεύουμε πως το κόχλασμα αυτό ακολουθεί κανόνες που αντιλαμβάνεται

η δική μας λογική.

Το μόνο που μπορώ να πω, από την πλευρά των όσων γνωρίζουμε για τη βιολογία μας είναι, πως η συνολική ενέργεια, που εκπέμπουμε σαν ενεργειακά όντα, είναι τόσο πιο αρμονική και δυνατή, όσο περισσότερα θετικά συναισθήματα εμείς έχουμε. Όσο λιγότεροι, δηλαδή, φόβοι αφήνουμε να μας παιδεύουν  και όσο περισσότερο εμπιστευόμαστε τη σοφία της ενεργειακής «σούπας» που μας έχει δημιουργήσει.

Με ενέργεια αρμονική και δυνατή συντονιζόμαστε (σύμφωνα με τους υλικούς νόμους) με παρόμοιας ενέργειας πυκνώματα μέσα στην ενεργειακή «σούπα» του σύμπαντος και επομένως η πραγματοποίηση στόχων γίνεται ευκολότερη, στην υλική πραγματικότητα .

Τώρα, ως προς το κατά πόσο αυτοί οι στόχοι είναι δικό μας κατασκεύασμα ή είναι κάτι σύμφυτο με την  προγραμματισμένη πορεία του πυκνώματός  μας  μέσα στη συμπαντική «σούπα» και  εμείς το ερμηνεύουμε σαν «δικό μας στόχο» είναι κάτι που, πολύ φοβάμαι, δεν θα μπορέσει η ανθρώπινη λογική να κατανοήσει.

Ο Νίτσε, νομίζω, πως απαντάει σε αυτόν τον συλλογισμό μου, όταν στον Ζαρατούστρα του λέει : ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει, αλλά δεν είναι ελεύθερος να θέλει ότι θέλει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.