Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Βραχιολάκι διαπίστωσης στρες (103)

Γεια σας φίλες και φίλοι μου

https://www.indiegogo.com/projects/the-wellbe

Το πρώτο βραχιολάκι που διαπιστώνει την κατάσταση χαλάρωσης και στρες του οργανισμού (μέσα από μετρήσεις των σφίξεων, της θερμοκρασίας κ.λπ., που κάνει προφανώς κάποιος ευαίσθητος αισθητήρας) είναι πραγματικότητα. 

Οι κατασκευαστές του, με ένα πρόγραμμα που συνδέει τα αποτελέσματά του με το κινητό σας, μπορούν να σας δείξουν,
πότε και σε ποια τοποθεσία που βρισκόσασταν είχατε το περισσότερο στρες, και μέσα από ασκήσεις χαλάρωσης και διαχείρισης συναισθήματος που θα μπορείτε να κατεβάσετε και να ακούσετε στο κινητό, να σας κάνουν να χαλαρώσετε και να νιώσετε καλύτερα, όποτε το θελήσετε.

Η τεχνολογία προχωράει όπως βλέπετε, και η όλο μεγαλύτερη ανάγκη των ανθρώπων για ηρεμία στην τόσο δύσκολη και γεμάτη στρες εποχή μας, γίνεται πηγή έμπνευσης για πολλούς.

Προσωπικά, βρίσκω υπερβολική την χρήση του, όμως είμαι βέβαιη πως θα υπάρξουν πολλοί που θα θελήσουν να ακουμπήσουν στην δική του βοήθεια για να μειώσουν τα στρες που αντιμετωπίζουν στην ζωή τους.

Η τεχνολογία είναι καλή και βοηθάει, όμως ο καλύτερος οδηγός του εαυτού μας είναι η αυτογνωσία, η ικανότητα να διαπιστώνουμε μόνοι μας και να διαχειριζόμαστε σωστά τα συναισθήματά μας και η ικανότητα να μπορούμε να εφαρμόζουμε απλές τεχνικές χαλάρωσης όποτε το επιθυμούμε, αυτόματα, χωρίς την εξάρτηση από κάποιο μηχάνημα, ενώ συγχρόνως, τρεφόμαστε σωστά, ασκούμαστε, απολαμβάνουμε ώρες με τους φίλους μας ή την φύση και γελάμε συχνά,  έστω και ψεύτικα (οι κανόνες της σωστής αντιμετώπισης του στρες, δηλαδή). 

Με αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.