Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Το φαινόμενο του ντόμινο (43)

Φιλές και φίλοι μου
Ακόμη και αν δεν καταλαβαίνει κάποιος Αγγλικά, είναι φανερό σε αυτό το βίντεο που παραθέτω πιο κάτω, πως στο φαινόμενο του ντόμινο, όλο και μεγαλύτερο μέγεθος και βάρος μπορεί να μετακινηθεί ξεκινώντας από ένα πολύ μικρό στοιχείο. 

Αν το χρησιμοποιούσαμε αυτό στη ζωή μας; Αν ξεκινούσαμε με έναν μικρό στόχο που η επίτευξή του θα μας γέμιζε χαρά και αισιοδοξία και προχωρούσαμε με πίστη και θάρρος σε όλο και μεγαλύτερους;
Πόσο πιθανό σας φαίνεται να πετυχαίνει κάποιος όλο και μεγαλύτερους στόχους ξεκινώντας από έναν μικρό;

Σας βεβαιώνω πως είναι πολύ πιθανό κάτι τέτοιο, γιατί τα θετικά συναισθήματα που δημιουργεί η επίτευξη ενός στόχου, όσο μικρός και εάν είναι αυτός, βοηθούν πολύ την συνολική ενέργεια που εκπέμπεται από το σώμα μας να είναι αρμονική, έτσι ώστε να διευκολύνεται στη συνέχεια κάθε άλλη προσπάθειά μας.

Ισχύει ο νόμος του ντόμινο και στη ζωή μας, μέσα από την επίδραση που ασκούν τα συναισθήματα τόσο στην υγεία όσο και στη ζωή.

Βάλτε λοιπόν στόχους, μικρούς στην αρχή, και ξεκινήστε. Μην μένετε στατικοί και περιμένετε από τους άλλους να σας έρθει η βοήθεια. Τολμήστε με μικρούς, αλλά ολοένα αυξανόμενους στόχους ! 

Αυτά και άλλα πολλά θα συζητήσουμε στο προσεχές σεμινάριο. Ελπίζω να είστε εκεί ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.