Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ενεργειακή εναρμόνιση -coherence-/Ασκήσεις(3)

Γεια σας φίλοι μου

Όσοι από εσάς πιστεύετε πως δεν κουβαλάτε πια στη καρδιά σας αρνητικά συναισθήματα, όσοι δηλαδή κάνοντας τον οραματισμό που έχετε διαλέξει για την διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων νιώθετε πως δεν έχετε πια πολλά αρνητικά συναισθήματα μέσα σας από τα οποία θέλετε να απαλλαγείτε, μπορείτε να προχωρήσετε τώρα στο επόμενο στάδιο της ενεργειακής σας εναρμόνισης.
Τους οραματισμούς όμως διαχείρισης των συναισθημάτων σας δεν θα πάψετε να τους κάνετε κάθε φορά που ασκείστε στην ενεργειακή εναρμόνιση, γιατί είναι αδύνατον μέσα στην καθημερινή ζωή σας να μην νιώσετε κανένα αρνητικό συναίσθημα. Ακόμη και αν θεωρείτε φυσικό το ότι θυμώσατε με τον ….. αδιάφορο οδηγό που πέρασε με φόρα μέσα στη βροχή και σας έκανε μούσκεμα π.χ, μην αφήσετε αυτό το τόσο μικρό αρνητικό συναίσθημα να επηρεάζει τα κύτταρά σας. Διαχειριστείτε ακόμη και τόσο μικρά αρνητικά συναισθήματα, όταν βέβαια νιώσετε πως έχετε καθαρίσει από τα μεγάλα και σοβαρά. Και πάντα στη συνέχεια θα ασκείστε και στον οραματισμό της ενίσχυσης των θετικών σας συναισθημάτων, γιατί αυτό θα σας χαρίζει ευτυχία και γαλήνη στην καθημερινότητά σας.

Θα ξεκινάτε δηλαδή πάντα την ενεργειακή σας εναρμόνιση με τα στάδια Α,  Β και Γα, που σας έχω δώσει στην "ενεργειακή εναρμόνιση 2"  
Δ. Στη συνέχεια, με τα μάτια πάντα κλειστά και στραμμένα στο εσωτερικό του μετώπου σας οραματιστείτε εκεί τη καρδιά σας, να χτυπάει μέσα στα στήθια σας ήρεμα και αργά….. Αφουγκραστείτε τους χτύπους της….
Νιώστε πόση αγάπη, εκτίμηση και ευγνωμοσύνη χρωστάτε σε αυτό το όργανο που με τους χτύπους του σας κρατάει στη ζωή!!!....
Νιώστε αυτή την αγάπη σας να γίνεται φως που τυλίγει τη καρδιά σας….. νιώστε όλο το μέτωπό σας, καθώς έχετε στραμμένο εκεί το βλέμμα σας, να γεμίζει φως…..
Νιώστε αυτό το φως να σας απορροφάει σιγά-σιγά, σαν μια φωτεινή δύνη, σαν ένας φωτεινός σωλήνας χωρίς πυθμένα…… Νιώστε να βυθίζεστε όλο και πιο πολύ μέσα σε αυτό το φως…. Όλο και πιο βαθιά….. μέσα στο φως της καρδιάς σας….. όλο και πιο βαθιά μέσα στην αγάπη…..

Θα βοηθούσε ίσως όσους από εσάς δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε αυτό το φως απαλλαγμένοι από σκέψεις, το να επαναλαμβάνετε νοερά την λέξη «καρδιά μου» ή «αγάπη» ή ότι άλλο εσείς επιθυμείτε όση ώρα επικεντρώνεστε και βυθίζεστε στο φως αυτό της καρδιάς σας, στο μέτωπό σας, ώστε να μην αφήνετε περιθώρια στο νου σας να φεύγει σε άλλες σκέψεις. Μπορείτε επίσης όσοι το επιθυμείτε να συνεχίζετε να λέτε νοερά τον ήχο σο-χαααααααμμμμμμμ....

Μείνετε σε αυτή τη διαδικασία ενεργειακής εναρμόνισης όση ώρα εσείς επιθυμείτε.

Στη συνέχεια κάνετε τη θετική δήλωση που σας έδωσα στην "ενεργειακή εναρμόνιση 2" (Γβ)και ανοίγετε σιγά –σιγά τα μάτια σας, μετρώντας όπως έχουμε πει αργά από το 1 έως το 5.

Περιμένω τα νέα σας. Εγώ από τη μεριά μου ετοιμάζω ένα καινούργιο βιβλίο με αυτές και πολλές ακόμη παρόμοιες πρακτικές χαλάρωσης και ενεργειακής εναρμόνισης, οραματισμούς θεραπευτικούς αλλά και δημιουργικούς καθώς και διατροφικές συμβουλές, γιατί πολλοί φίλοι μου το έχουν ζητήσει. Θα είναι δηλαδή ένας πρακτικός οδηγός του προηγούμενου βιβλίου μου. Ελπίζω το δεύτερο αυτό βιβλίο, συμπληρώνοντας το πρώτο, να σας βοηθήσει ακόμη περισσότερο στη προσπάθεια βελτίωσης της ζωής και της υγείας τόσο της δικής σας όσο και των παιδιών σας.
Με αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.