Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Έκκληση προς τις επιτροπές επιστημόνων...

 


Έκκληση προς τους συναδέλφους που απαρτίζουν τις επιτροπές που συμβουλεύουν τις κυβερνήσεις στο θέμα της αντιμετώπισης των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει ο ιός της εποχής:

"Αφήστε τους νέους να βγουν έξω και να ασχοληθούν με διάφορες δραστηριότητες φωνάζουν όλο και περισσότεροι ερευνητές παγκόσμια. Οι δραστηριότητες στη φύση κάνουν παιδιά, εφήβους και νέους ανθρώπους να αντέχουν καλύτερα το στρες που τους δημιουργεί η εποχή μας.

Όσοι έφηβοι απολάμβαναν δραστηριότητες έξω στη φύση πριν από τα λοκ-ντάουν εμφάνισαν πολύ καλύτερη αντοχή στους περιορισμούς αυτής της εποχής από συνομηλίκους τους που δεν συνήθιζαν να ασκούνται στο ύπαιθρο, ανακοινώνουν ερευνητές.

Η επικοινωνία με άλλους συνομηλίκους, η επαφή με τη φύση και η άσκηση, βοηθούν (όλα) το σταμάτημα της αντίδρασης του στρες και την υπεράσπιση της υγείας, ψυχικής και σωματικής. Είναι οι τρόποι με τους οποίους η φύση μας έχει προικίσει για να αντέχουμε τις προβληματικές καταστάσεις της ζωής μας. Δεν γίνεται να το αγνοούμε κρατώντας, με τις διάφορες απαγορεύσεις, τους νέους ανθρώπους κλεισμένους μέσα στα σπίτια τους".

Οι υπεύθυνοι πρέπει να λάβουν σοβαρά υπ΄ όψιν τις προτροπές των ερευνητών που ασχολούνται με το θέμα, γιατί  διαφορετικά θα έχουν τεράστια ευθύνη για την βλάβη της ψυχικής και σωματικής υγείας που θα προκαλέσουν στη νέα γενιά οι κατ΄ οίκον περιορισμοί στους οποίους υποβάλουν εδώ και καιρό τη νεολαία.

Δεν ξέρω αν οι υπεύθυνοι επιστήμονες που απαρτίζουν τις επιτροπές που συμβουλεύουν τις κυβερνήσεις παγκόσμια, παρακολουθούν τις έρευνες αυτές ή όχι. Αν ασχολούνται μόνον με τα ποσοστά των νοσούντων, τα εμβόλια, τα φάρμακα κ.λπ, φοβάμαι πως το παιχνίδι θα χαθεί για τους νέους ανθρώπους. Ετοιμάζουμε μια γενιά φιλάσθενων ανθρώπων, γιατί η αντίδραση του στρες, όσο και αν δεν φαίνεται αυτό εξωτερικά, καταστρέφει ύπουλα και σιγά-σιγά την υγεία.

Εκτός κι αν αυτό είναι κάτι που επιδιώκεται, ύπουλα, ώστε τα οικονομικά συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών να εξακολουθήσουν να ανθούν και μετά το τέλος των εσόδων που θα τους προσφέρουν οι εμβολιασμοί…

Σαν γιατρός, αλλά και σαν άνθρωπος, ελπίζω και εύχομαι να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο…

Με αγάπη

1 σχόλιο:

Doris Susan είπε...

Λάβετε μια κενή κάρτα ATM και μετρητά Καλά χρήματα / χρήματα Πληρώστε το χρέος σας απευθείας σήμερα σε οποιοδήποτε μηχάνημα ATM γύρω σας οπουδήποτε στον κόσμο. επικοινωνήστε με το blankatm156@gmail.com .. Είναι 100% εγγυημένο ασφαλές, χωρίς να ανησυχείτε για να πιάσετε, επειδή η κενή κάρτα είναι ήδη προγραμματισμένη και φορτωμένη με καλά χρήματα σε αυτό, με τέτοιο τρόπο που δεν είναι ανιχνεύσιμο και έχει επίσης μια τεχνική που το καθιστά αδύνατο για να σας εντοπίσει η CCTV, δεν είμαι ηλίθιος άνθρωπος που θα βγω στο κοινό και θα αρχίσω να λέω τι δεν έχει κάνει κάποιος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Mike και επίσης για το πώς θα λάβετε την κάρτα σας, παραγγείλετε τη δική σας σήμερα μέσω email: blankatm156@gmail.com

WhatsApp +17657050044

Αποποίηση ευθύνης


Κάθε ιατρική πληροφορία που δημοσιεύεται σε αυτή την
ιστοσελίδα δεν μπορεί να χρησιμεύσει σαν υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θα
πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε σχετικά τον
γιατρό σας, που γνωρίζει την συνολική κατάσταση της υγείας σας.